Totaaloplosser in tijdelijke huisvesting

Wagenbouw Bouwsystemen

Na beëindiging van het familiebedrijf Wagenbouw in Sliedrecht, werd het bedrijf in een nieuwe moderne vorm gegoten. Een frisse organisatie die na de doorstart bekend staat als Wagenbouw Bouwsystemen bv. Niet alleen het bedrijf is veranderd, ook de focus is verlegd.

Voorheen lag de focus voornamelijk op nieuwbouw en semi-permanente acco­mmodaties, tegenwoordig is Wagenbouw Bouwsystemen een verhuurbedrijf met als core business het verhuren van tijdelijke huisvesting voor kortere periodes. Niet langer moeten produceren, maar nu mogen produceren. Met circa 35 man personeel heeft de organisatie een gedreven team dat zich elke dag inzet om de klanten door heel Nederland zo goed mogelijk te bedienen. Het grote voordeel van Wagenbouw is dat ze een gebouw altijd snel en zonder hoge kosten kunnen aanpassen in elke vorm, functie of grootte. Daarmee zijn ze met recht een totaaloplosser en spelen zij ad hoc in op nieuwe omstandigheden.

Projecten

Het bedrijf is sterk in de gezondheidszorg. De behoefte aan zorghuisvesting is iets van alle tijden, maar is wel aan verandering onderhevig. Flexibele huisvesting is daarom ook een uitkomst. In Deventer heeft Wagenbouw Bouwsystemen in opdracht van een grote zorginstelling een woonzorgcentrum neergezet van bijna 600m2 betonvloer en hoogwaardige afwerking voor een periode van circa twee jaar. Door zeer goede samenwerking met de opdrachtgever is in zeer korte tijd (enkele weken) dit gebouw gerealiseerd. Binnen de gemeente is er een sterke vraag naar WMO Units die betaalbaar en functioneel zijn. In samenwerking met zusterbedrijf Blok Units worden deze aan diverse gemeentes geleverd. Al jarenlang levert Wagenbouw diverse units op zowel huur als koop basis. De units dienen als kantoorruimten, schaftruimten en sanitaire ruimten voor verschillende opdrachtgevers. Het bedrijf heeft hiernaast ook mogelijkheden voor tijdelijke scholen, woningen, kantoren en voor het onderwijs.

Social Media

Dat Wagenbouw Bouwsystemen een modern opererende organisatie is blijkt wel dat ze zeer actief op social media zijn. Het bedrijf nodigt u dan ook graag uit op Facebook, Twitter en Linkedin. Als ISO 9001 en VCA-gecertificeerde organisatie zijn ze altijd bewust van veiligheid, het milieu en de gezondheid van de werknemers en omwonenden rondom de werklocatie. Tijdens het gehele ­bouwproces wordt er gedaan aan afvalscheiding en recycling van materialen. Respect voor mens en milieu staat daarmee hoog in het vaandel.

Rivierdijk 2
3361 AP Sliedrecht
T 0184-411766
E info@wagenbouw.nl
I Wagenbouw Bouwsystemen

Advertisment ad adsense adlogger