VEBO Liftsupport

VEBO Liftsupport

Deur naar goedkoper liftonderhoud

Volgens oprichter van VEBO Liftsupport wordt er te gemakkelijk een gehele lift vervangen in plaats van alleen de te vervangen onderdelen. Veel bedrijven, instellingen en verenigingen van eigenaren horen vaak dat hun lift bij technische mankementen maar geheel vervangen moet worden. Dat is volgens lifttechnicus Martin Veenstra volstrekt overbodig en komt met gedegen oplossingen.

Sinds 1999 runt Martin Veenstra samen met bouwkundig aannemer Leo Bol het bedrijf VEBO Liftsupport in het Westlandse Honselersdijk. Deze bundeling van kennis van liften en bouwkundige werkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat zij door de jaren heen diverse grote projecten op hun naam schreven en een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Vooral dankzij mond-tot-mond reclame van hun tevreden klanten kiezen veel partijen steeds vaker voor de oplossingen van VEBO Liftsupport. De werkzaamheden zijn divers. Men kan bij het bedrijf terecht voor service, onderhoud, renovatie en reparatie aan alle lifttypes, maar ook voor de installatie van nieuwe liften behoort tot de mogelijkheden. Alle medewerkers hebben een grote schat aan technische kennis, zijn flexibel. Enthousiast en gemotiveerd om elke klus te klaren. VEBO Liftsupport werkt door heel Nederland met af en toe een projectmatige uitstap buiten de landgrenzen. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en beschikt over een royaal gevuld magazijn en een aantal eigen servicewagens waarmee ze snel ter plaatse kunnen zijn in geval van calamiteiten.

Van alle markten thuis

VEBO Liftsupport is gespecialiseerd in het renoveren en optimaliseren van bestaande liftinstallaties en in het installeren van nieuwe liften. Het bedrijf is bekend met elke type lift en kan dan ook elke reparatie eigenhandig uitvoeren. Van torenflat tot keukenlift en van hefplateau tot panoramalift, bij VEBO Liftsupport zijn ze van alle markten thuis. Ook het speciale werk wordt gezien als een uitdaging. Volgens Martin Veenstra was bijvoorbeeld de Space Tower van de Euromast voor veel andere partijen te ingewikkeld. Maar bij VEBO Liftsupport wordt daar juist de focus op gelegd. Een persoonlijke benadering is de grootste troefkaart van het bedrijf. De verenigingen van eigenaren kennen alle medewerkers van VEBO Liftsupport bij naam en toenaam en benaderen het bedrijf ook in de avonduren rechtstreeks indien er problemen zijn met hun liften. Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn de succesfactoren die elke dag nageleefd worden. Meedenken met de klant om tot een passende oplossing te komen is een regel, geen uitzondering.

Totaalpakketten

VEBO Liftsupport biedt ook totaalpakketten waarin alle lifttechnische en bouwkundige werkzaamheden worden uitgevoerd. Dat scheelt de opdrachtgever tijd en geld, want op de uitvoering is er slechts één aanspreekpunt in plaats van meerdere instanties tegelijkertijd. De onderhouds- en storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat om de klanten van hulp te voorzien bij liftproblemen. Kijk voor meer informatie en nieuws op: www.veboliftsupport.nl

m2
CO2

Grote Waard 10
2675 BX Honselerdijk
T 0174-641490
F 0174-641496
I www.veboliftsupport.nl


Diensten van VEBO Liftsupport

  • Liftonderhoud
  • 24/7 storingsdienst
  • Kooibekleding
  • Ombouw draaideuren in automatische schuifdeuren
  • Lifttechnische en bouwkundige werkzaamheden
Advertisment ad adsense adlogger