Veelzijdig inzetbaar

  • aannemingsbedrijf Fa. J. van Leeuwen

Een familiebedrijf sinds 1939. Al meer dan zeventig jaar is aannemingsbedrijf Fa. J. van Leeuwen actief in de grond-, weg- en waterbouw voor opdrachtgevers in de GWW sector voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, aannemers, particulieren, hoveniers en waterschappen. Veelzijdig inzetbaar.

In 2014 is er een gedeelte van de bedrijfsactiviteiten van aannemingsbedrijf Gebr. Van Bemmel overgenomen. Dat bleek een goede zet, want door deze overname konden opdrachtgevers ook voor het renoveren en onderhouden van rioolminigemalen, het reinigen van duikers, kolken en putten en het oplossen van storingen aan pompgemalen bij het bedrijf terecht. Dit leverde veel extra werk op dat zij met veel enthousiasme uitvoerden. Dit is tevens ook de kracht van Fa. J. van Leeuwen. Al het personeel en de eigenaren zelf zijn flexibel en denken oplossingsgericht. Korte lijnen en duidelijke communicatie. Problemen zijn er om op te lossen en hoeven niet meer werk te geven.

Projecten

Fa. J. van Leeuwen opereert landelijk, met de focus op Midden-Nederland. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op grondverzet en cultuurtechnische werkzaamheden. Maar men kan ook terecht bij de organisatie voor materieelverhuur en de aanleg van beschoeiingen en bruggen. Daarnaast verzorgen zij voor trouwe agrarische klanten nog steeds het schoonmaken van de watergangen, het vernieuwen van grasland en het zaaiklaar maken van bouwland. Fa. J. van Leeuwen heeft dan ook de nodige certificeringen in haar bezit zoals de VCA**, ISO 9001 en heeft de CO2-prestatieladder niveau drie certificering bereikt. Tevens zijn zij een erkend leer­bedrijf voor nieuw talent in de branche. De diverse projecten variëren van het aanleggen van beschoeiingen op de Oude Rijn, rioolwerk in Rotterdam en oeverbescherming van de Cattenbroekerplas. Uiteraard zijn er nog vele projecten die het bedrijf met succes heeft afgerond. Kijk voor meer informatie en beeldmateriaal op: www.fajvanleeuwen.nl

Adviserende rol

De adviserende rol wordt steeds belangrijker bij diverse opdrachten. De lijnen moeten dan ook kort blijven. Zelf contact houden met de klant is een belangrijke pijler van het bedrijf. Fa. J. van Leeuwen streeft er dan ook niet naar haar personeelsbestand uit te breiden. Het huidige personeel staat met beide benen op de grond en vormt al jaren een sterk en hecht team dat zich zeven dagen per week voor de volle 100 procent inzet bij hun diverse opdrachtgevers.

Aannemingsbedrijf G.W.W.
Breudijk 3b
3481 LM Harmelen
T 0348 – 441 293
F 0348 – 444 422
www.fajvanleeuwen.nl

Advertisment ad adsense adlogger