Vol enthousiasme vooruit

13133 PR BU BWO

Bagger- en Waterwerken Oosterwolde (BWO) werkt vanuit het gelderse Oosterwolde en Meppel met veertien man personeel aan vele diverse projecten. Naast eigen personeel wordt er ook veel gebruikt gemaakt van een vaste groep ZZP-ers. BWO heeft met haar eigen personeel en inhuur veel kennis in huis en kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de branche. “Je mag ons gerust vakidioten noemen”, meent bedrijfsleider Derko van der Molen.

BWO staat voor kwaliteit en een pro-actief meedenken. Het werkgebied van de organisatie is verspreid over Midden- en Noord- Nederland. Projecten worden uitgevoerd voor de overheid en semi-overheid zoals waterschappen, gemeenten, en provincies, maar ook voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.
Werk op en rondom het water is het sleutelwoord van de organi­satie. Het bouwen en plaatsen van houten en betonnen bruggen, het bouwen van stuwen en vistrappen, kunst- en oeverwerken, baggerwerkzaamheden en het plaatsen van beschoeiingen en damwanden zijn een greep uit de diverse diensten die het bedrijf uitvoert voor haar opdrachtgevers.

Constructief meedenken

De organisatie beschikt over goed materieel om de werkzaam­heden op het water uit te voeren. Vanuit het zusterbedrijf MMVK BV heeft BWO ruim de beschikking over allerhande materieel, waar­onder sleep-duwboten, pontons, beunbakken en onderlossers. BWO is NEN-EN-ISO 9001 en VCA** gecertificeerd waardoor ze garant staat voor een veilige werkomgeving waar de nodige milieumaat­regelen in acht worden genomen. Ook is BWO gecertificeerd volgens de BRL7000 protocol 7001 en 7003. BWO combineert haar kennis en ervaring om haar opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren en het project naar volle tevredenheid van de klant te realiseren.
Dit ligt uiteraard niet alleen bij de bovengenoemde certificaten, maar ook bij het enthousiasme waar BWO bekend om staat. Korte ­lijnen, ­constructief meedenken en naar oplossingen zoeken in plaats van problemen als een onoverkoombaar obstakel te zien.
Vol enthousiasme vooruit!

Zuidwendigeweg 9
8097 RL Oosterwolde
0522 760011 tel
0525 622170 fax
06-50258741
dvandermolen@bwobv.nl
www.bwobv.nl

Advertisment ad adsense adlogger