Dag van de Bouw 2011

Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw, op -zaterdag 28 mei 2011, worden in totaal 220 bouwlocaties -opengesteld voor het grote publiek. -Bouwend Nederland is meer dan tevreden over het aantal openstelde -projecten. De aangesloten bouwbedrijven zijn onverminderd enthousiast over de jaarlijkse open dag, die meer dan 100.000 bezoekers per jaar telt.

Vorig jaar waren er wat meer opengestelde projecten, maar zoals iedereen weet is de bouw nog niet uit het economische dal geklommen. Er wordt op dit moment beduidend minder gebouwd dus zijn er ook minder bouwlocaties die geschikt zijn voor een open dag’, aldus Bouwend Nederland-voorzitter Elco Brinkman voorzitter. ‘Toch zijn we zeer tevreden met 220 deelnemende projecten. Wat nog belangrijker is, alle sectoren van de bouw zijn vertegenwoordigd.

Nieuw- en verbouw, renovatie, infra, restauratie en combinaties daarvan. Ook de regionale spreiding van de projecten ziet er goed uit. Met ruim 200 opengestelde bouwplaatsen gaan we er weer een geslaagde open dag van maken.
De Dag van de Bouw heeft tot doel om het grote publiek de vele positieve kanten van de bouw te laten zien. Voor Bouwend Nederland is daarom de verscheidenheid van projecten en spreiding van de projecten over het land belangrijk.
Ook het initiatief zelf draagt bij tot een positief beeld over de sector; de bouw zegt niet alleen open en transparant te zijn, maar voegt de daad bij het woord, op 220 plaatsen in Nederland!’

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven en maakt onderdeel uit van de campagne ‘De Bouw maakt het’. Dit jaar is het de zesde keer dat de Dag van de bouw plaatsvindt.

Lees verder in editie 3-2011

Advertisment ad adsense adlogger