Dag van de Bouw 2023 op zaterdag 17 juni – meld je project aan!

Dag van de Bouw 2023 op zaterdag 17 juni - meld je project aan!

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert Bouwend Nederland weer de Dag van de Bouw. Bouw-, Infra en techniekbedrijven laten dan hun projecten zien en stellen bouwplaatsen open voor bezichtiging door jong en oud. Leden van Bouwend Nederland kunnen hun project nog aanmelden.

“De Dag van de Bouw 2023 is onderdeel van de campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee de branche laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is”

De dag

Iedereen kan die dag op een van de locaties komen kijken en ontdekken wat er wordt ingezet en verricht bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations en is welkom op één van de aangemelde locaties.

Het jaarlijkse informatie- en publieksevenement van de bouw- en infra wordt dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd op zaterdag 17 juni. In 2022 bezochten tienduizenden mensen 145 projecten verspreid over heel Nederland.

Deelnemen als bouw- of infrabedrijf

Jouw project in de schijnwerpers en bezoekers een kijkje achter de schermen geven? Je kunt meedoen. Stel jouw bouwplaats open, Bouwend Nederland helpt met de promotie en het geven van tips voor de organisatie daarvan. Deelname door bouw-, infra- en techniekbedrijven aan hier.

Info

Kijk voor meer informatie of aanmelden op Dag van de Bouw of bel 079-3252252.

Koninklijke Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4.800 aangesloten bouw- en infrabedrijven, binnen vijf regio’s en 39 afdelingen de grootste ondernemersorganisatie in de bouw- en infra.

Bron en beeld: Bouwend Nederland.

Advertisment ad adsense adlogger