Beste webinars van april

De beste webinars van April

Er zijn momenteel geen symposia, beurzen en congressen waardoor er veel waardevolle informatie achterwege blijft. Om in de honger naar goede informatie te voorzien, heeft Bouw en Uitvoering de beste Webinars van de maand april geselecteerd.

3 geselecteerde webinars:

• 1. Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed

Het seminar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed wat tijdens Building Holland plaats had moeten vinden, in samenwerking met RVO, is in de vorm van een webinar gegeven aan een publiek van 369 deelnemers.

• 2. Ambassadeursnetwerk risicomanagement

Wat betekenen de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen die de overheid heeft genomen voor de huurder, de medewerker, de organisatie en de financiële positie? Deze vraag wordt beantwoord in het eerste webinar van het ambassadeursnetwerk risicomanagement. Corporaties uit heel Nederland deden mee.

• 3. Bouwen met hout

Expertwebinar van 2 april met architect Boris Zeisser, Harry Nieman van de Nationale Milieudatabank en Jan Oldenburger van Probos. Zij gaan in gesprek met Het Houtblad-hoofdredacteur Jan Maurits Schouten over bouwen met hout.

Je moet eerst registreren voordat het filmpje wordt getoond.Bouwen met Hout

Digitalisering in andere tijden

Lees ook het artikel Digitalisering in andere tijden, waarin diverse vormen van digitaal werken aan bod komen en onder andere een interview is te lezen met webinarspecialist Selina Roskam, de presentator van webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed en werkzaam voor RVO (uitgave B+U 3 – 2020).

Beste webinars van april.

Advertisment ad adsense adlogger