Innovation Awards uitreiking op de Bouw Compleet

Innovation Award

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. Iedere beursbezoeker kan via de Must See route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. De innovatie wordt beoordeeld door een vakjury. Kom je ook kijken op de Bouw Compleet wie de winnaar is?

Wie wint de Innovation Award?

Bijlard Aandrukrol Extreme

Bijlard International | Stand 415

Innovation Awards

De Bijlard Aandrukrol Extreme heeft een sterkere en grotere rol, die ook nog eens uit veel minder onderdelen bestaat en daardoor een langere levensduur heeft. De aandrukrol zelf bestaat uit een kunststofkern en heeft grote en stevige kunststof handgrepen om maximale druk uit te kunnen oefenen. Op het handvat zit tevens een handige magneet waardoor het apparaat ook nog eens makkelijk op te bergen is.

Gemack DroogZaagZu

Gemack BV | Stand 132

Innovation Awards

Compacte opbouw van stenen droogzaagmachine met stofzuiger en stofVoorAfscheider op handige rvs steekwagen.

Kabelhaspels en verlichtingsproducten op accu van de Professional line

Hugo Brebbenstuhl | Stand 129

Innovation Awards

De kabelhaspels van deze Professional line zijn uniek vanwege de vierkante omlijsting van polycarbonaat waardoor die praktisch onverwoestbaar is. Ook staat de kabelhaspel daardoor heel stabiel op alle 4 de kanten. De verlichtingsproducten op accu van deze lijn zijn compatible met de Bosch accu’s waardoor als men een accu heeft van een Bosch apparaat deze niet meer hoeft aan te schaffen.

ICell Isolatie – Made in Sweden – ‘s Werelds beste isolatiemat gemaakt van oude kranten

i-Cell | Stand 139f

Innovation Awards

iCell-cellulose isolatie is draagt bij aan een gezond woon- en leefklimaat. Het natuurlijke materiaal isoleert erg goed tegen kou, warmte en geluid. In een dampopen constructie reguleert het vocht en voorkomt schimmels. In Zweden staat een gloednieuwe, volledig geautomatiseerde fabriek waar iCell isolatie wordt gemaakt van gerecyclede kranten. Het stroomverbruik tijdens de productie is slechts 10% van traditionele isolatiematerialen. Er wordt alleen groen stroom gebruikt. We gebruiken zouten om het materiaal brand- en schimmelwerend te maken. iCell cellulose isolatie kan worden verwerkt zonder i rritatie aan huid of luchtwegen. iCell isolatie; goed voor bewoner, verwerker en voor het milieu!

DTS Reflex aanslagprofielen in Durodeen

Kreunenkunststoffen | Stand 139b

Het is algemeen bekent dat de aluminium glas- en aanslagprofielen veel problemen veroorzaken. Doordat onze huizen steeds beter geïsoleerd worden, ontstaan er bij de aluminium profielen complete waterplassen binnenshuis. Bovendien wordt veel houtrot veroorzaakt bij de ontmoeting van aluminium en hout. Dat is met deze nieuwe strippen verleden tijd. Dit nieuwe materiaal Durodeen is en isolator en kan men erg goed schilderen, waardoor het lelijke gezicht van aluminium weg is.

Bloqz

Olbecon | Stand 228

Innovation Awards

Bloqz is een nieuw concept voor prefab woningen. Gebaseerd op hedendaagse kernwaarden zoals: snelle bouwtijden, duurzaam door circulair en energieneutraal. De woningen worden door droge verbindingen gemonteerd en zijn daardoor ook demontabel. Dit alles met een zeer gunstig prijskaartje van € 100.000 inclusief BTW, zonnepanelen en warmtepomp voor een tussenwoning.

Iso – supertrim

Probouwteam | Stand 418

Innovation Awards

Met de Iso-Supertrim snijdt u uw minerale wollen zonder moeite kaarsrecht zodat isolatiespleten tot het verleden behoren en het belangrijkste, uw personeel werkt stof-arm. Ideaal voor prefab- en houtskeletbouw bedrijven, onder andere De Groot Vroomshoop en De Mar uit Grou gingen u voor.

Trespa Pura

Trespa International | Stand 110

Innovation Awards

Blind mechanische bevestiging van gevelstroken. Wel schroeven, maar onzichtbaar en simpel te bevestigen!

Kom ook

Reserveer hier je gratis toegang tot de Bouw Compleet.

Advertisment ad adsense adlogger