Kom ook: Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen in Hardenberg

Ubbink genomineerd als leverancier van het jaar Bouw Compleet

Heeft u uw e-ticket al besteld? Op 9, 10 en 11 oktober vinden de Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen in de Evenementenhal Hardenberg plaats. De opbouw is al in volle gang en de exposanten zien er naar uit om u te ontmoeten en om de laatste productontwikkelingen aan u te presenteren.

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen op 9, 10, 11 oktober

Ontmoeten

Bouw Compleet is de vakbeurs in Noordoost Nederland. Het is de ontmoetingsplek waar alle bouwtechnieken, noviteiten en bouwmaterialen worden gepresenteerd. U, als vakman, doet op deze vakbeurs inspiratie op om uw werk efficiënter uit te kunnen voeren en u weet na uw bezoek aan de vakbeurs wat er speelt in uw vakgebied. Ook biedt Bouw Compleet volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio.

Landelijk en regionaal

Op de vakbeurs schitteren landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor ook zichtbaar wordt wat er speelt in de regio. Het is een uitgelezen moment om te netwerken, waar bestaande relaties worden versterkt en mooie nieuwe relaties ontstaan. Het sterke regionale karakter wordt gewaardeerd door zowel de exposant, maar ook door onze bezoekers en draagt bij aan de gemoedelijke sfeer op de beursvloer.

Veel nieuws

Het belooft een mooie editie te worden, waar onderdelen als Ruwbouw en Beton, maar ook Interieurbouw ruimschoots zijn vertegenwoordigd. Om uw beursbezoek tot een ware beleving te maken, kunt u een ritje wagen op een Segway In de Pubquiz, georganiseerd door Volandis en Savantis, kunt u uw kennis over ‘veilig werken’ testen. Ook presenteren exposanten mooie innovaties, die u onder meer kunt bekijken via de Innovatie Route.

Kennissessies

Hal 1 en 2 staan bol van de activiteiten. Zo vertelt Jurjen Talsma van Kwaliteitsdienst Beton u meer over de ontwikkelingen van beton en vertelt Kane Verduijn van StaticAir u alles over de reductie van kwartstof.

Kom ook

Bestel hier uw e-ticket. Graag tot ziens in Hardenberg!

Advertisment ad adsense adlogger