Noordelijke bouwer in finale Vitaalste Bedrijf van Nederland

Noordelijke bouwer in finale Vitaalste Bedrijf van Nederland

De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

Visie op vitaliteit bracht Klok Onderhoud- & Afbouwgroep BV naar de landelijke finale van de verkiezing Vitaalste Bedrijf van Nederland. Het bedrijf uit Assen vertegenwoordigt Noord-Nederland op 25 november, als Humberto Tan in de Amsterdam RAI de winnaar bekendmaakt.

ONVZ Zorgverzekeraar en MKB Nederland organiseren deze verkiezing vanuit de gedachte dat werkgevers een belangrijke rol spelen in de gezondheid van hun medewerkers. Denk hierbij aan het aanbieden van gezonde maaltijden en het stimuleren van sporten.

Film

‘Klok Onderhoud- en Afbouwgroep is koploper als het gaat om investeren in preventie en vitaliteit’, vindt de jury. Voormalig topzwemmer en juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband kwam onlangs met een filmploeg naar Assen. In het Drents Museum, waar Klok op dat moment werkte aan de ombouw voor een nieuwe expositie, maakte de ploeg opnames voor een film over het bedrijf.
Directeur Leon den Hertog: “Vitaliteit is voor ons geen marketingpraatje, maar een onderdeel van onze visie met het oog op continuïteit, stabiliteit en minimaal ziekteverzuim. Wij zijn een familiebedrijf dat al bijna tachtig jaar bestaat. En dat is niet voor niks.”

Vitaalste

De finalisten van de regionale voorrondes zijn:
Van Heugten Transport voor Midden-Nederland
Visscher Traffic voor Oost-Nederland
SKIM Rotterdam voor West-Nederland
Hutten voor Zuid-Nederland
Klok Onderhoud en Afbouwgroep voor Noord-Nederland

Stemmen kan nog online.

Klok nominatie
Van links naar rechts:
Kenneth Schuit van ONVZ,
Louis Peters van MKB Nederland,
Leon den Hertog van Klok
en Pieter van den Hoogenband

– Noordelijke bouwer in finale Vitaalste Bedrijf van Nederland –

Advertisment ad adsense adlogger