Samenwerking Nederlandse Bouwpluim en Dag van de Bouw

Samenwerking tussen de Nederlandse Bouwpluim en Dag van de Bouw

Voor de vierde keer wordt de Nederlandse Bouwpluim uitgereikt. De Bouwpluim is bedoeld om (geslaagde) bouwprestaties bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Deze editie is anders dan voorgaande jaren omdat de Nederlandse Bouwpluim samen gaat werken met de Dag van de Bouw.

Dag van de Bouw

De samenwerking is tot stand gekomen om de ambitie van de Bouwpluim te behalen. De Bouwpluim heeft de ambitie om succesvolle bouwprestaties bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. De Dag van de Bouw is een groot publieksevenement. Door de samenwerking is het mogelijk de ambitie te behalen.

Inschrijven

Deelnemers van de Dag van de Bouw staan automatisch ingeschreven om kans te maken op de Bouwpluim. Indien uw bedrijf niet deel neemt aan de Dag van de Bouw is het alsnog mogelijk om u in te schrijven voor de Nederlandse Bouwpluim. Dit moet voor maandag 20 april.

Talentvolle vernieuwer

De Nederlandse Bouwpluim heeft drie categorieƫn: Burger- en Utiliteitsbouw (B&U), Weg- en Waterbouw (GWW) en Talentvolle vernieuwer. Bij de categorie Talentvolle vernieuwer is er een regel veranderd ten opzichte van vorige jaar. Dit jaar is er geen leeftijdslimiet meer. De organisatie geeft aan dat het op elke leeftijd mogelijk is vernieuwend te zijn. De inzenders van de Nederlandse Bouwpluim kunnen iemand uit het bouwteam voordragen als Talentvolle vernieuwer. Bij deze categorie let de jury op in hoeverre de kandidaat innovatief en verbindend is, maar ook een voorbeeld voor anderen.

Belangrijke data

De inschrijvingen starten op 2 maart 2015. Op 20 april sluiten deze inschrijvingen en in mei worden de genomineerden bekend gemaakt. De uitreiking van de pluim vindt plaats tijdens de Dag van de Bouw op 12 juni. Dit zal gebeuren op Kasteel de Haar te Utrecht.

Advertisment ad adsense adlogger