Tegelklus app heeft advies op maat voor elke tegelklus

Tegelklus app heeft advies op maat voor elke tegelklus

Voor iedereen is vanaf heden beschikbaar: de Tegelklus app. Deze app heeft antwoord op elke vraag tijdens elke tegelklus. Vanuit het startmenu kan de keuze gemaakt voor het vraagstuk. Stap voor stap helpt de app je verder naar de beste oplossing voor de klus. Hierbij kan letterlijk elke omstandigheid worden geselecteerd. Hierdoor is advies op maat mogelijk.

GPS-functie

Het overzichtelijke startmenu geeft diverse mogelijkheden. Van klusadviezen tot productkeuze, van de rekenhulp tot instructievideo’s. Daarnaast is er een GPS-functie geïntegreerd die een overzicht geeft van verkooppunten van producten van Eurocol. De dichtstbijzijnde verkooppunten worden overzichtelijk weergegeven.

Rekentool in de Tegelklus app

Behalve informatie bevat de app ook een rekentool. Met deze rekentool wordt berekend hoeveel van een bepaald product nodig is. Door de specifieke omstandigheden in te voeren, kan de rekentool de hoeveelheid exact berekenen. Verder is het ook mogelijk pagina’s als favoriet in te stellen. Daarnaast kan er direct vanuit de app een vraag worden gesteld aan Forbo Eurocol, ook is het mogelijk direct een telefonische verbinding vanuit de app tot stand te brengen.

De tegelklus app is te downloaden in de App Store en Google Play.

Advertisment ad adsense adlogger