Toolkit ‘Mijnbalansventilatie’ beschikbaar

Toolkit 'Mijnbalansventilatie' vrij beschikbaar

Deze week is de toolkit ‘Mijnbalansventilatie’ gelanceerd. De vrij toegankelijke toolkit kan als ondersteuning gebruikt worden door woningcorporaties, projectontwikkelaars en installateurs bij het informeren van consumenten over balansventilatie.

Het kan consumenten helpen inzicht te krijgen in wat balansventilatie is, hoe het functioneert en hoe een dergelijke systeem goed gebruikt kan worden.

Potentiële kopers

De toolkit richt zich op bewoners van huizen met een balansventilatiesysteem en potentiële kopers en huurders van woningen met dit ventilatiesysteem. Het is een aanvulling op de recent gelanceerde vernieuwde website mijnbalansventilatie.nl.

Leveranciers

De toolkit bestaat onder andere uit een instructiefilmpje, een digitale folder en beeldmateriaal. Het hulpmiddel is een initiatief van de Kring HR Balansventilatie van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) en door de leden van deze Kring, bestaande uit fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units, ontwikkeld. De toolkit is hier te vinden.

Advertisment ad adsense adlogger