Primeur – zware, geschakelde, elektrische trilplaat

Primeur – zware, geschakelde, elektrische trilplaat

Infra-Equipment heeft als eerste leverancier ter wereld emissie vrije zware geschakelde elektrische trilplaten van Swepac.

De trilplaat beschikt over een krachtige 48V Lithium-Ion batterij waar je twee uur mee kunt werken

Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste twee modellen. De Swepac FB200B en de FB300B. Beide vooruit en achteruitlopend hebben een slagkracht van drie en vier ton.

De Zweedse fabrikant Swepac lanceerde in 2019 de eerste, in eigen ontwikkeling, vooruitlopende elektrische trilplaten. In samenwerking met Honda zijn er sinds begin 2021 twee modellen vooruitlopende trilplaten beschikbaar in Nederland. Vanaf februari dit jaar is de eerste drie en vier ton trilplaat verkrijgbaar. Later dit jaar worden de vijf en zes 6 ton trilplaten verwacht.

(Lees verder onder de afbeelding.)

Nieuwe modellen

De fabrikant heeft er bewust voor gekozen om volledig nieuwe modellen te ontwikkelen en niet bestaande modellen om te bouwen. Het ombouwen van bestaand materieel brengt altijd beperkingen met zich mee die invloed hebben op de prestaties van de machine.

De FB200B en de FB300B beschikken over een krachtige 48V Lithium-Ion batterij waarmee je twee uur kunt werken. Met de meegeleverde snellader kan de machine tussen de werkzaamheden door worden bijgeladen, waardoor de machine de hele werkdag is te gebruiken.

Meer informatie: www.swepac.nl

Advertisment ad adsense adlogger