Platowood wil schaalsprong maken met crowdfundingcampagne

Platowood-wil-schaalsprong-maken-met-crowdfundingcampagne

Platowood uit Arnhem start een crowdfundingcampagne. De duurzame houtveredelaar wil 1,25 miljoen euro ophalen. Dit bedrag is bedoeld om de voorraad op peil te houden om de groeiende vraag naar duurzame bouwmaterialen te kunnen beantwoorden.

Investeerders kunnen een rendement van zeven procent tegemoet zien.

Platowood levert 100% duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout. Het hout is het resultaat van een uniek veredelingsproces (hydro-thermische modificatie) waarbij door middel van stoom en temperatuur de aanwezige eigenschappen in het hout worden versterkt, zonder chemische toevoegingen. Platowood is daarmee het milieuvriendelijkste alternatief voor tropisch hardhout.

De eigenschappen van het hout en de milieubewustere bouwsector maakt Platowood voor steeds meer projecten een aantrekkelijk product. Tegen een rendement van zeven procent heeft het publiek nu de kans om mee te investeren in een sterker Platowood.

Schaalvergroting

Groeiende vraag naar duurzaam hout Platowood levert producten die in de snel verduurzamende bouwsector meer en meer gewild zijn. Voor bouwbedrijven is het noodzakelijk om tegemoet te komen aan de duurzaamheidseisen van opdrachtgevers. Om aan de toenemende vraag te voldoen en de schaalvergroting in omzet te kunnen realiseren heeft Platowood voorraad nodig. Om deze investering te financieren én de relatie met het netwerk te versterken kiest Platowood voor crowdfunding. Dit gebeurt via het platform Collin Crowdfund.

Meer informatie: Crowdfunding

Foto: René Homan en Brent Boerkamp, directie Platowood – door Masha Bakker LR

Advertisment ad adsense adlogger