Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings

Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings

22 november vindt de 6e editie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings: Veel interessante lezingen over techniek, gebouwen en invloed daarvan op de gebruiker.

Bits, Bricks & Behaviour vindt tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings plaats

Samen

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour vindt tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings plaats. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.
Naast het programma staan meer dan twintig exposanten klaar om kennis te delen over de mogelijke verbeteringen door automatisering in gebouwen. De interesse voor de combinatie van Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings is groot.

Lezingen

Lees het volledige volledige lezingenprogramma of hieronder een korte impressie daaruit:

Hoe een gebouw voor je kan werken – WTC Utrecht
“Je bouwt niet zomaar, je bouwt omdat er mensen in moeten werken en verblijven. Dat lijkt soms vergeten te worden.” Nils Bonder, directeur CONSULT van AM Real Estate Development is van mening dat kantoorpanden een upgrade verdienen wat betreft duurzaamheid en gezondheid. Precies dit heeft hij gerealiseerd bij het World Trade Center Utrecht, hoogstwaarschijnlijk het eerste kantoor in Nederland met een WELL-certificering.
Luchtkwaliteit, akoestiek, daglicht en temperatuur in een gebouw zijn de vier grootste beïnvloeders als het gaat om productiviteit, concentratie en werkplezier van medewerkers. Bonder stelt dat een gebouw echter meer functies heeft.
Lees meer

Gezondheid medewerkers en kantoorpand gaan hand-in-hand
“Gezonde gebouwen bestaan niet.” Wim Pullen, directeur van het Center for People and Buildings, vindt dat er nog veel te weinig bewijs is om claims over gezonde kantoren te rechtvaardigen. Hij onderzoekt samen met TU Delft hoe gebouwen ons werkgeluk, vitaliteit en productiviteit beïnvloeden.
“Zijn er gezonde gebouwen of slimme empathische managers nodig? Er is veel te weinig bewijs om claims over gezonde kantoren te rechtvaardigen”
Lees meer

Kosten besparen met energiemonitoring
“Energiemonitoring is niet alleen verplicht gesteld als erkende maatregel, als u het goed inzet gaat het vooral leiden tot kostenbesparing” In deze presentatie wordt u geinformeerd over het nut en de noodzaak van energiemonitoringsystemen. Van generieke gebouwmonitoring en communicatie tot het bewaken van installatie-efficiency in een gebouw. Leer hoe u een dergelijk systeem opzet, effectief integreert in uw bedrijfsvoering en kosten bespaart.
Lees meer

Exposanten

Meer dan 20 exposanten delen hun kennis over gebouwautomatisering. Leveranciers die ondermeer aanwezig zijn:
Webeasy
Kuijpers
BRControls Projects BV
Vedotec
Heijmans
Unica
Diamond Kimberlit
Regel Partners
Beveco Gebouwautomatisering BV
Siemens
SBC Saia Burgess Controls
KNX
Kropman Installatietechniek
Sauter Building Control Nederland
Johnson Controls
Danfoss BV
Aranet
Cellnex
Cisco
Forehand

Info en registratie

Meer informatie over het programma, de deelnemende exposanten, of wilt u zich registreren voor uw gratis bezoek? Klik hier.

Bits, Bricks & Behaviour vindt plaats tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings, georganiseerd door Jaarbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Advertisment ad adsense adlogger