Geen dak te gek

  • Continu Isolatiewerken 1

Rob Pijnenburg en Erik Smulders zijn al vanaf 1993 werkzaam in de isolerende mortels. In 2000 beëindigden zij hun werkzaam-heden voor hun werkgever en begonnen beiden als zzp’er. Vier jaar later startten zij samen Continu Isolatiewerken B.V. Met als belangrijkste bedrijfsactiviteit het op deskundige wijze verwerken van isolerende mortels voor opdrachtgevers door heel Nederland. Geen dak te gek.

Twee jaar gelden is Continu gestart met het ontwikkelen van een eigen C-EPS mortel. Inmiddels kent het bedrijf vier verschillende mortels, waarop vorig jaar een KOMO certificaat is toegekend. Continu onderscheidt zich hiermee doordat nu ook C-EPS mortels met een hogere druksterkte aangeboden kunnen worden met een KOMO certificaat. De druksterktes van de vier mortels zijn 0,5 / 1,0 / 1,4 en 1,9 N/mm2. De Conti Roof mortel valt hiermee in begaanbaarheidsklasse D.

Vloer- en dakisolatie

Bij Continu Isolatiewerken staat de tijd niet stil. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft in haar 10-jarig bestaan een grote verscheidenheid aan projecten naar tevredenheid afgerond. Een kleine greep hieruit zijn de Rechtbank te Zwolle, het ICC-gebouw te Den Haag, het BAM project Nedinsco te Venlo en het Xerox-gebouw te Venray. Hiervoor zijn met succes daken en vloeren volledig geïsoleerd.Het isoleren van platte daken en vloeren met een lichtgewicht isolatiemortel. Deze mortel kan op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. Conti Roof is laag in gewicht, drukvast, onbrandbaar, naadloos en kan in meerzijdig afschot aangebracht worden. Prima geschikt voor daken en vloeren bij nieuwbouw en renovatie. De C-EPS mortel Conti Floor in combinatie met een akoestische folie voldoet aan de Lco-15dB bouwbesluit-eis. Deze geluidsisolatie is uitermate geschikt voor houten ondervloeren, ook hier zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten.

Beste prijs/kwaliteit

Continu Isolatiewerken streeft naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding en het hoogste afwerkingsniveau. Al het personeel is ervaren en intern opgeleid, waardoor alle projecten succesvol en naar een ieders tevredenheid worden afgerond.

Molendijk-Zuid 18
5482 WZ Schijndel
T 073 5530300
F 073 5211112
info@continu-isolatie.nl
www.continu-isolatie.nl

  • 4 druksterktes 
(KOMO-gecertificeerd)
  • Licht van gewicht
  • Naadloos
  • Onbrandbaar
  • Meerzijdig afschot mogelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
Advertisment ad adsense adlogger