STULZ introduceert LWM Monobloc warmtepomp

STULZ introduceert LWM Monobloc warmtepomp

STULZ introduceert in samenwerking met REMKO de LWM Monobloc warmtepomp. Compact, stille werking en eenvoudig te installeren – deze eigenschappen kenmerken de vanaf augustus te verkrijgen lucht/water-warmtepomp LWM in monoblock-uitvoering.

STULZ introduceert een unit die voorbereid is op de geluidswetgeving van 2020 en de F-gassenwetgeving van 2030

De invertertechniek voldoet aan alle eisen voor een hoge efficiëntie. Omdat het complete koelcircuit zich in de buitenunit bevindt, zijn er bij de installatie geen koeltechnische werkzaamheden nodig. Dit beperkt de arbeidstijd en waarborgt een optimale montage- en functieveiligheid. Dankzij het nieuwe koelmiddel R454B wordt een watertemperatuur tot 65 °C bereikt en een maximale efficiëntie gewaarborgd.

Door zijn stille werking kan de buitenunit in vrijwel alle woongebieden worden gebruikt. De standaard geïntegreerde koelfunctie zorgt ook in de zomer voor een aangenaam binnenklimaat. De LWM warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende designvarianten en past in elke omgeving.

Rekening houden met de omgeving betekent niet alleen een lage geluidsproductie maar ook een laag energieverbruik door de hoge COP van meer dan 5, tevens helpt ook het extreem lage GWP (466) van het gebruikte koudemiddel R454B daar in mee.

Door het hoge rendement van deze inverter geregelde monoblock-warmtepomp en de stille werking, is de unit voorbereid op de geluidswetgeving van 2020 en de F-gassenwetgeving van 2030. De LWM Monobloc is beschikbaar vanaf augustus 2019.

Meer informatie over dit product en de werking hiervan? Kijk op de website van STULZ.

Advertisment ad adsense adlogger