Renovatie en nieuwbouw in Maarssen door Bébouw Midreth

Renovatie en nieuwbouw in Maarssen door Bébouw Midreth

Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en 32 aanleunwoningen worden gerenoveerd en er worden 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur), 14 grondgebonden levensloopbestendige koopwoningen en zo’n 2.000 m2 ondersteunde voorzieningen gerealiseerd.

Zorgcentrum met ondermeer 48 nieuwe appartementen in Maarssen

Wijkfunctie

De huurders en kopers van de woningen in het gebied kunnen, indien gewenst, gebruik maken van de voorzieningen van het zorgcentrum. Het nieuw te bouwen servicecentrum van het zorgcomplex, met een restaurant, ontvangstruimte, vergaderruimte en ruimte voor dag-verzorging, krijgt een belangrijke wijkfunctie. Eerstelijns zorg is beschikbaar in de nieuw te bouwen dokterspost en apotheek.

Aan de Vecht

14 koopappartementen Merenpark in fase 1 In fase 1 wordt het servicecentrum gerealiseerd, inclusief de daarboven gelegen 14 koopappartementen. Daarnaast omvat fase 1 de realisatie van de apotheek en huisartsenpost en de bovengelegen (huur-) appartementen. De 14 appartementen in gebouw Adele in Merenpark zijn medio februari in verkoop gegaan en nagenoeg allen verkocht. De appartementen en woningen in Merenpark zijn uniek gelegen, met de rivier de Vecht in de achtertuin, het groen van park Vechtenstein in de buurt en het stadscentrum van Utrecht op nog geen half uur rijden.

Start

De start van de bouw van het servicecentrum en de appartementen staat gepland medio mei 2018. Naar verwachting zullen de appartementen in gebouw Adele medio 3e kwartaal 2019 worden opgeleverd. De herontwikkeling en revitalisatie van woonzorglocatie Merenhoef is een ontwikkeling van Koolstof Vastgoed uit Woerden. Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, is verantwoordelijk voor de realisatie.

Advertisment ad adsense adlogger