De Wijngaard Groep ontzorgd

13163 PR BU De Wijngaard Groep

De GVB is al meer dan vijftig jaar de grootste klant van de Wijngaard Groep. In 1962 draaide het voornamelijk om het slopen van ketelhuizen en oude trams en bussen. Maar in de loop der jaren is de eenmanszaak uitgebreid tot een zaak met 35 vaste krachten en bieden zij een diversiteit aan werkzaamheden aan.

Het bundelen van de verschillende werkzaamheden heeft vele voordelen. Een aanspreekpunt, een offerte. De Wijngaard groep bestaat uit: GNW Facilitair, G. Wijngaard Industriële Diensten en DMWZ en is gespecialiseerd in de totale afvalzorg, papierrecycling, handel in oud ijzer en non-ferrometalen, industriële schoonmaak, transport en logistiek, facilitaire diensten en veilig werken op en aan het spoor. De gemeente Amsterdam heeft al dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf. Niets is te gek. Ad hoc reageren is een uitdaging, geen probleem. Elke dag opnieuw zetten zij zich voor de volle 100 procent in voor hun opdrachtgevers.

Kwaliteit

Met gekwalificeerd en gecertificeerd personeel staat het bedrijf voor kwaliteit, integriteit en het opbouwen van langdurige relaties. Veiligheid en gezondheid voor de medewerkers en aandacht voor het ­milieu staan hoog in het vaandel. Vanaf mei 2013 heeft de Wijngaard Groep gebouwd aan een zorgsysteem op basis van NEN-EN-ISO 9001 en zijn zij VCA* gecertificeerd.

Solide toekomst

Het bedrijf is volop in ontwikkeling. De Wijngaard groep is het enige bedrijf dat op basis van aanbestedingen het nieuwe project van het GVB gegund heeft gekregen aangezien met de komst van de nieuwe langere metro ook bij het vervoersbedrijf een aantal zaken gaan veranderen. De nieuwe langere gebouwen behoeven onderhoud en schoonmaak en de Wijngaard Groep mag deze werkplaatsen voor de komende twee jaar schoonmaken. Ook in de Eilandenbuurt in Almere is het bedrijf actief. Wijngaard heeft daar bij een aantal gevels de aanslag van alg verwijderd met een speciaal ontwikkelde techniek. Met de aanschaf van divers nieuw materieel – vrachtwagens, hybride auto’s – is de Wijngaard Groep klaar voor een solide toekomst.

Radioweg 13
1324 KW Almere
036-5451210
info@gnwijngaard.nl
www.wijngaardgroep.nl

Advertisment ad adsense adlogger