Hijsen in het Nauw

Hijsen in het nauw

Hijsen in kleine ruimtes

Doordat in 2013 de vraag vanuit de markt ontstond naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in kraanverhuur, glasindustrie, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, en verkeersdiensten, werd Hijsen in het Nauw opgericht. Wat begon als kleinschalige bodedienst is anno 2016 uitgegroeid tot een professionele en vooruitstrevende organisatie.

Hijsen in het Nauw heeft diverse dieplinies in haar portfolio waarmee zij kunnen inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvraag van hun opdrachtgevers. De projecten variëren van klein tot groot en hebben ieder hun eigen complexiteit. Bij Hijsen in het Nauw werken zij elke dag aan het ontzorgen van hun opdrachtgever. Geen project is bij het bedrijf te complex. De specialisatie van Hijsen in het Nauw is het verhuren van minihijskranen/compacthijskranen/glasrobots/minishovels van elk formaat met betrekking tot de werkzaamheden in kleine ruimtes. Het bedrijf verhuurt minihijskranen voor het (verticaal) transporteren op onbereikbare plaatsen, zowel binnen als buiten.

Zwaar werk verzetten is mogelijk met de minihijskranen. Elke hijskraan heeft haar unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat het project met uiterste zorg behandeld wordt.

C10 deze minihijskraan geeft de mogelijkheid om bijna 4000 kg te hijsen. De C10 van Hijsen in het Nauw is slechts 80cm breed en 1,80 meter hoog, past dus door elke loopdeur maar kan 21 meter hoog ­hijsen
C6 deze minihijskraan is het kleinere broertje en ook dit model past door elke loopdeur. De C6 van Hijsen in het Nauw is een echte krachtpatser ook voor op verdiepingsvloeren etc.
C4 deze minihijskraan is multifunctioneel inzetbaar door zijn compactheid. Een kraan die 75cm breed is en 110cm kan uitschuiven met de rupsen is uniek in Nederland! Dit geeft grote voordelen op de stabiliteit van de kraan tijdens transport. Bijkomend is het lage zwaartepunt van de kraan. Meer dan de helft van het gewicht ligt lager dan de draaikrans.
Glasrobot De machine is een off-road machine en kan zowel ­binnen als buiten worden gebruikte. De maximale hefcapaciteit van deze glaslift is 380 kg. Door de betrouwbare voorwielaandrijving met ­brede banden kan er met deze glasrobot zelfs gewerkt worden op zeer ruw terrein.
De Startlift SL380 van Hijsen in het Nauw heeft een dubbel vacuüm circuit met 2 vacuümpompen waarmee veiligheid is gewaarborgd. De IP64 elektrische installatie maakt deze Smartlift een allrounder voor binnen- en buitenwerkzaamheden.

Bij Hijsen in het Nauw gaan ze voor de beste kwaliteit. Alle mini-hijskranen zijn voorzien van vele accessoires en hebben een compacte grootheid en ijzersterke hijskracht. Kijk op de website: www.hijseninhetnauw.nl

Projecten

Bij Hijsen in het Nauw gaan ze graag een uitdaging aan. De projecten waarbij hun hulp ingeroepen wordt, zijn zeer divers. Een bijzonder project is bijvoorbeeld het hijsen van een vliegtuig. Een prachtig staaltje werk door zorgvuldig te hijsen. Het vliegtuig dient als kunstwerk en moet met veel zorgvuldigheid behandeld worden. Hijsen in nauwe ruimtes is zeker een vak apart. De hijswerkzaamheden dienen in alle voorzichtigheid en nauwkeurigheid plaats te vinden. Het team van ­Hijsen in het Nauw B.V. beschikt over zeer professionele machinisten die daar hun hand niet voor omdraaien. Het team van Hijsen in het Nauw gaat uiterst zorgvuldig te werk om de te hijsen producten op hun plek te krijgen en helpt daar zelf graag aan mee met twee rechtse handen. Dat is gelijk ook de kracht van het bedrijf.

Kazemat 30
3905 NR Veenendaal
T +31 (0) 318-701 253
I www.hijseninhetnauw.nl


Diensten van Hijsen in het Nauw

  • Minihijskraanverhuur
  • Glasindustrie
  • Industriële verhuizingen
  • Bouwlogistiek
  • Gehele bouwprojecten
  • Evenementenlogistiek
  • Hijswerkzaamheden op maat
Advertisment ad adsense adlogger