Jaap Bent

Jaap Bent

Bij Jaap Bent vist niemand achter het net

Dat Jaap van der Bent echt zeemansbloed heeft bewijst zijn jarenlange ervaring in de visserij. Niet voor niets is het bedrijf het adres voor iedere denkbare toepassing van touw, net, kabel en voor ieder type hekwerk. Enkele jaren geleden besloot Jaap van der Bent toch zijn zeemansbestaan aan de wilgen te hangen en bedient sindsdien zijn klanten in uiteenĀ­lopende bedrijfstakken. Van gemeenten tot de zware industrie, zij zijn allen zeer content met de goede service die Jaap Bent hen biedt.

Jaap Bent is een echte specialist op het gebied van touwen en netten. Door zijn werkzame leven op een vissersboot heeft hij een schat aan ervaring met diverse touwen en netten. De netten die achter een vissersboot aanslepen raken door aanraking met de grond nogal eens beschadigd en moeten gerepareerd worden. Nieuwe kopen is immers zonde van het geld en oude netten weggooien is tevens slecht voor het milieu. Dat is de reden dat de netten op ambachtelijke wijze en door gebruik te maken van vele soorten knopen en verbindingen volledig hersteld worden. Dit heet in vakjargon: netten boeten. Bij Jaap Bent wordt dan ook altijd eerst gekeken naar de kwaliteit van de netten en daarna wordt er een schatting gemaakt of het huidige materiaal gerepareerd kan worden. Vele klanten stellen dit zeer op prijs, klantvriendelijkheid en service staat bij Jaap Bent namelijk hoog in het vaandel. Mocht herstel echt niet meer mogelijk zijn, dan kan de klant nieuw materiaal bij het bedrijf aanschaffen. Alle netten, touwen en kabels worden met de hand vervaardigd, op maat gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle denkbare afmetingen, ieder materiaal en met elke maaigrootte, alles naar gelang de wens van de klant.

Toepassingen van de netten

Veel sportclubs kampen met en krap budget en schrijven hun materiaal vaak vroeger af dan nodig is. Uiteraard slijten de netten snel door het intensieve gebruik, maar vervanging is niet direct een goede optie. Nadat Jaap Bent een inspectie heeft uitgevoerd, blijkt dat veel netten nog prima een tweede ronde mee kunnen. Onderhoud wordt ter plekke uitgevoerd en dat bespaart veel tijd en geld. Ook veel kinderspeelplaatsen in woonwijken, dierentuinen en pretparken zijn voorzien van de netten van Jaap Bent. Veiligheid is van groot belang en de netten zijn daarom niet alleen van de allerhoogste kwaliteit, ze zijn tevens brandvertragend en voldoen uiteraard aan alle heersende veiligheidseisen. Jaap Bent voert periodieke controles uit, om de kwaliteit te waarborgen. Ook behoren netten voor huis en tuin, scheepvaart, bouw en industrie tot het assortiment van het bedrijf. Op de website staan de diverse netten uitgebreid per productgroep beschreven.

Hekwerk

Voor gedegen hekwerk kan men ook bij Jaap Bent terecht. Zij leveren representatieve spijlenhekken die veel gebruikt worden rond kantoorpanden, parkeerterreinen scholen en industrie. Hekken van het type SPD zijn een slag steviger en een last voor mogelijke inbrekers. Dit hek kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Het type ZSPD is een robuust hek met vierkante spijlen en extra verstevigde liggers. Dit hek zorgt voor absolute veiligheid en maken van het pand een ware vesting. Afhankelijk van de locatie waar het hek geplaatst wordt en het gewenste veiligheidsniveau, kiest de klant welk hek het meest geschikt is. Uiteraard staan de medewerkers van Jaap Bent klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Secr. Varkevisserstraat 146
2225 LH Katwijk
T +31 (0)6 20 44 0515
I www.jaapbent.nl


Diensten van Jaap Bent

  • Netten en hekwerk
  • Nieuw materiaal leveren en reparatie van oud materiaal
  • Opsturen van materiaal en op locatie repareren
  • Installatie en controle van de materialen
  • Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht
Advertisment ad adsense adlogger