Specialist in staalkabelnetten

  • Hans Jansen Staalkabels

Hans Jansen Staalkabels vindt zijn oorsprong in de watersport. Het inmiddels 25 jaar oude familiebedrijf is in de breedte gaan opereren door een prangende vraag vanuit de markt. Nu zijn zij al vele jaren verantwoordelijk in Nederland voor de verkoop en montage van RVS staalkabelnetten. Specialist in staalkabelnetten.

De laatste jaren wordt er in de bouwwereld meer gebruik gemaakt van RVS staalkabelnetten. Het product is uiter­mate geschikt om o.a. toe te passen op bruggen. Roestvaststalen staalkabel­netten hebben namelijk vele voordelen. Ze zijn licht in gewicht, transparant, volledig recyclebaar, onderhoudsvrij en ze hebben een lange levensduur zonder een milieubelastende behandeling. Daarnaast worden de RVS staalkabelnetten op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Door de voordelen van dit unieke product is het niet meer dan logisch dat de bouwwereld inmiddels overstag is gegaan, gezien de hoge eisen die gesteld worden in de bouw en industrie.

Kwaliteit

Hans Jansen Staalkabels levert kwaliteit. Niet alleen leveren zij de staalkabelnetten, ook monteren zij de netten op locatie. Hiermee garanderen zij service, kwaliteit en vertrouwen. Alle staalkabelnetten worden op maat gemaakt in hun eigen productiefabriek in ­Alphen aan den Rijn. Hans Jansen Staalkabels heeft daarvoor een machine ontwikkeld die grote capaciteit aankan en duurzaam te werk gaat. De kwaliteit stijgt daarmee naar een hoger niveau. De gemiddelde levertijd van de RVS staalkabelnetten is vier weken. Door hun jarenlange ervaring in de branche heeft het bedrijf al vele RVS staalkabelnetten gemonteerd in de meest uiteenlopende projecten. De projecten zijn bijvoorbeeld gedaan voor scholen, bruggen, zorginstellingen en appartementen. Kijk voor uitgebreide beschrijvingen en foto’s op: www.staalkabelnetten.nl.

Ontwikkelingen

Het bedrijf zit uiteraard niet stil en is elke dag volop in beweging om de opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn. Hans Jansen Staalkabels richt zich bijvoorbeeld ook op tafels en stoelen waar RVS staalkabelnetten in verwerkt zijn. Alles is mogelijk. Ook zijn zij continu bezig om hun machines te optimaliseren en ook het minimaliseren van de ecologische foodprint staat hoog op de prioriteitenlijst.

Koperweg 11 M
2401 LH Alphen aan den Rijn
T +31(0)172 519172
www.staalkabelnetten.nl

Scholen/kinderdagverblijven
Appartementencomplexen
Woonhuizen
Bruggen
Zorginstellingen
Interieurdesign
Diversen

Advertisment ad adsense adlogger