Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken

Total care is total care

Als iemand weet hoe je het beste een pand kunt slopen, dan is het wel Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken(VLZS). Dankzij inmiddels vijf generaties ervaring in sloop-, grond- en saneringswerken heeft het bedrijf een zeer goede reputatie opgebouwd in de branche. Innovatie heeft hier een belangrijke rol bij gespeeld. Door zichzelf steeds te vernieuwen kunnen ze bij VLZS elk project snel en efficiënt uitvoeren.

Met hun exclusieve retailtrailer kunnen de medewerkers van VLZS een supermarkt, winkel of productieruimte van circa 1500 m2 binnen 16 uur compleet leeg slopen. In deze trailer zijn namelijk alle machines en gereedschappen aanwezig om deze taak snel en vakkundig uit te voeren, zonder hinder voor derden. Ook delen van. of de complete realisatie van een project, is een kolfje naar de hand van VLZS. Buiten een totaalsloop of renovatiesloop, kan men ook terecht bij het bedrijf voor de benodigde bodemonderzoeken, asbestinventarisaties, vergunningsaanvragen, bouwplaatsinrichting, boor- en zaagwerkzaamheden tot complete bodemsaneringen en asbestverwijdering met de daarbij behorend evaluatie – en vrijgaverapporten. Kwaliteit en zorg voor het milieu staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken zij bij al hun projecten conform de ISO 9001, VCA**, SIKB 7000 en SC 530 certificeringen. Ook hebben zij binnen de VLZS een aparte calamiteiten-afdeling die assisteert bij milieuschade, brandschade, instortingsgevaar en hulp geeft bij bedrijfsongevallen.

Klantenkring

Tot de klantenkring van VLZS behoren winkelketens, fabrieken, de voedingsmiddelenindustrie, scholen, universiteiten, projectontwikkelaars, gemeenten, aannemers, grote ondernemers, architectenbureaus, financiële instellingen en justitie. Ook particulieren kunnen van de diensten van het bedrijf gebruik maken. Bij alle projecten geldt dat flexibiliteit en servicegericht denken en handelen altijd voorop staat. Total care is ook daadwerkelijk total care.

Bodem- , grond-, straat- en rioleringswerken

Naast de diverse voorkomende sloopwerkzaamheden zoals totaalsloop en renovatiesloop is VLZS ook actief in bodem- , grond-, straat- en rioleringswerken. De werkzaamheden zijn legio. Voor het leveren, plaatsen, verhuren en verwijderen van verschillende soorten grondkeringen en/of damwanden, het verwijderen van asbest en voor bodemsaneringen in verontreinigde grond kan men een beroep doen op het volledig gespecialiseerde en gecertificeerde VLZS.

Milieutechniek

VLZS is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Alle afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd naar de desbetreffende stortplaats of verwerker. Alle werknemers hebben een training gekregen hoe ze de verschillende sloopmaterialen kunnen herkennen en hoe ze deze vervolgens moeten scheiden.

Aanverwante diensten

Het is echter niet alleen sloop- en bodemwerkzaamheden wat de klok slaat. Het bedrijf voert naast deze specialismen ook aanvullende bouwwerkzaamheden uit. Het plaatsen van stofschotten, betonwerkzaamheden en het uitwisselen of nieuw plaatsen van deuren en kozijnen zijn een greep uit de aanverwante diensten die VLZS biedt.

Projecten

In de afgelopen jaren heeft VLZS de nodige grote projecten met succes afgerond en heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst. Diverse opdrachtgevers door heel Nederland hebben het bedrijf in de arm genomen voor specifieke, moeilijke projecten. Het bedrijf is reeds zeven jaar contractor op Schiphol Airport ten behoeve van het sloopwerk en asbestverwijdering. De werkzaamheden lopen op Schiphol zeer uiteen en zijn een doorlopend proces. VLZS is daarom zeven dagen per week en 24 uur per dag actief om alle werkzaamheden op de luchthaven uit te voeren. Kijk voor meer informatie over de diverse projecten en bijbehorende referenties op: www.vlzs.nl

Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
T 020-4972385
I www.vlzs.nl

Advertisment ad adsense adlogger