Project – Aanpak 228 portiekwoningen Moerwijk

Project – Aanpak 228 portiekwoningen Moerwijk in Den Haag

Haag Wonen en ERA Contour hebben op veilige afstand de aannemingsovereenkomst getekend voor uitvoering van het groot onderhoud met energetische verbeteringen aan 228 portiekwoningen in Moerwijk Noord, Den Haag

De bewoners van Moerwijk zijn betrokken bij het groot onderhoud- en verbeterplan

De ondertekening van de overeenkomst voor het groot onderhoudsproject met energetische verbeteringen, gebeurde op afstand. Volgens planning start ERA Contour in opdracht van Haag Wonen rond de zomer van 2020 met het onderhoud aan de woningen aan de Melis Stokelaan, Anna Bijnslaan en Rederijkerstraat in Moerwijk.

Karakteristieke kenmerken

Naast het isoleren van de woningen en verbeteren van het binnenklimaat door onder andere het aanpassen en vervangen van installaties, worden waar nodig ook de keuken, badkamer en het toilet vervangen.

Aan de buitenzijde worden de woongebouwen geïsoleerd met behoud van de karakteristieke kenmerken van de naoorlogse architectuur. Architectenbureau KOW uit Den Haag is verantwoordelijk voor het ontwerp in dit project.

(Lees verder onder de afbeelding.)

Voorbereidingen

De werkzaamheden worden naar verwachting eind 2021 afgerond, waarbij de planning uiteraard afhankelijk is van het verdere verloop van de coronacrisis. De bewoners zijn betrokken bij het groot onderhoud- en verbeterplan en worden op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen in de planning.

De veiligheid en gezondheid van bewoners en medewerkers staat voor ERA Contour en Haag Wonen te allen tijde voorop. De voorbereidingen gaan door, zodat een vliegende start mogelijk is zodra dat kan.

Project – Aanpak 228 portiekwoningen Moerwijk.

Advertisment ad adsense adlogger