Best Presterende Bouwer 2014 bekend

Best Presterende Bouwers 2014 bekend

Bouwbedrijven Adriaan van Erk Bouw en van de Kolk-Garderen hebben de award voor Best Presterende Bouwer 2014 in de wacht gesleept. Adriaan van Erk Bouw won in de categorie boven de 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9. In de categorie tot 50 beoordelingen won Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen met een gemiddelde score van 8,4.

Enquête

Om in aanmerking te komen voor de Best Presterende Bouwer, moesten kopers van een nieuwbouwwoning een enquête invullen op Bouwprestatie.nl. Op basis van de scores op 31 december 2014 (die uit de ingevulde enquêtes kwamen) zijn de prijswinnaars bekendgemaakt. Dit werd gedaan door de totale score te berekenen. De totale score is het gemiddelde van 8 kwartalen. Om mee te dingen voor de prijs moest een bouwbedrijf minimaal 10 beoordelingen hebben.

Adriaan van Erk Bouw

Adriaan van Erk Bouw heeft al 3 keer eerder de prijs gewonnen. De directeur van het bedrijf geeft aan zeer blij en trots te zijn met de prijs. ‘Het geeft de continuïteit van de kwaliteit van de door ons gebouwde woningen aan, natuurlijk met dank aan onze medewerkers’, aldus algemeen directeur Adriaan van Erk.

Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen

Peter van de Kolk, directeur Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen, bedankte zijn medewerkers voor hun inzet. Hij vindt de prijs een mooie erkenning van hun visie om ondanks de crisis altijd kwaliteit te blijven leveren.

Stichting Klantgericht Bouwen

Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) meet al ruim 10 jaar de prestaties van bouwbedrijven. De gemiddelde scores komen voort uit de enquêtes die kopers van nieuwbouwwoningen kunnen invullen op de website. Sinds 2,5 jaar worden de cijfers ook online gepubliceerd. SKB hoopt met het transparant maken van de cijfers dat de kwaliteit van de dienstverlening richting kopers verbeterd.

Advertisment ad adsense adlogger