Bouw Compleet staat in de startblokken

Vernieuwde Bouw Compleet in Hardenberg

De aankomende editie van de vakbeurs Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg staat voor de deur: woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober. Dit jaar is Bouw Compleet vernieuwd met De Bouwerij, een Toekomstplein en zijn alle hallen geclusterd per thema. Ook is de beurs voor het eerst op een vrijdag te bezoeken.

De vakbeurs Bouw Compleet steunt het goede doel Gered Gereedschap

Eén van de nieuwe initiatieven op Bouw Compleet is het Toekomstplein in hal 1. Beursorganisator Easyfairs nodigt studenten (die een beroepsgerichte opleiding volgen in de bouw) uit om de beurs te bezoeken, zodat zij zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein staan diverse exposanten die hen daarbij helpen, waaronder opleidingscentra en detacherings- en uitzendbureaus.

(Lees verder onder de foto.)

Zo zijn Bouwmensen Friesland, NOA opleidingsbedrijf afbouw, CNV Vakmensen, Praktijk Uitzendbureau, CTS Techniek en Opstap Personeelsdiensten hier aanwezig. Ook zijn er verschillende activiteiten op dit plein, waaronder een dagelijkse presentatie van PBOP over stress en burn-out preventie. Verder kunnen werkzoekenden op dit plein vacatures bekijken van deelnemende exposanten en direct met hen op de stand in gesprek gaan.

Leven in de Bouwerij

Door de nieuwe openingsdagen van Bouw Compleet (woensdag tot en met vrijdag) is er voor het eerst een vrijdagmiddagborrel op de beursvloer. Tijdens deze zogeheten VrijMiBo is er livemuziek van de band Say Cheese in hal 3.

In deze hal komen entertainment en netwerk samen. Naast de VrijMiBo is Volandis gedurende de drie beursdagen aanwezig met een ludieke activiteit, waar veilig werken centraal staat. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen op de ‘Kop van Jut’ en ontvangen tegelijkertijd tips om veilig en gezond te werken.

In diezelfde hal 3 zijn er ook diverse pubquizen die verzorgd worden door onder meer Volandis en Zelfstandigen Bouw. Verder kunnen bezoekers ervaren hoe het is om veilig op grote hoogte te werken door te gaan abseilen van een steiger van Matemco.

(Lees verder onder de foto.)

Gered Gereedschap

De vakbeurs Bouw Compleet steunt dit jaar ook een goed doel. In hal 4 staat namelijk ‘Gered Gereedschap’. Door het duurzaam hergebruik van gereedschappen, biedt deze stichting een positieve bijdrage aan vakmensen in ontwikkelingslanden. Beursorganisator Easyfairs geeft deze stichting de mogelijkheid om zoveel mogelijk gereedschappen in te zamelen en hun naamsbekendheid verder te vergroten.

Openingstijden

Bouw Compleet is op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019 van 13.00 tot 21.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg.

Meer informatie en registeren van beursticket(s) via www.bouwcompleet-hardenberg.nl.

Advertisment ad adsense adlogger