20 mei Dag van de Bouw

20 mei Dag van de Bouw

Zaterdag 20 mei 2017 wordt de twaalfde editie van de Dag van de Bouw gehouden. Naast de bouw- en infrabedrijven doen dit jaar ook de gespecialiseerde aannemers en de installateurs mee.

Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en UNETO-VNI organiseren deze Dag van de Bouw. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel; de Aannemersfederatie vertegenwoordigt naast bouw- en infrabedrijven ook de gespecialiseerde aannemers.
Op diverse locaties in het land is op zaterdag 20 mei 2017 de kunde van de bouw en het vakmanschap van bijvoorbeeld de tegelzetter en de technici in de installatiebranche te zien.

De bouw maakt het

De bouw- en infraondernemers bouwen en onderhouden ons land. Daarom lanceert Bouwend Nederland vandaag de vernieuwde website debouwmaakthet.nl.
Op deze website is het elke dag een Dag van de Bouw. Naast leuke wetenswaardigheden van en interessante nieuwtjes over de bouw- en infrasector, vinden bezoekers hier updates van diverse mensen die zelf in de bouw actief zijn en informatie over de Dag van de Bouw.

Ondernemers in de installatiebranche zijn verantwoordelijk voor De Techniek Achter Nederland. Op de website www.detechniekachternederland.nl vind je de technische hoogstandjes die de leden van UNETO-VNI dagelijks realiseren.

Aanmelden projecten

Leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI en Aannemersfederatie kunnen hier projecten aanmelden die meedoen aan de Dag van de Bouw op 20 mei 2017.

Advertisment ad adsense adlogger