Derde Nationale MeewerkWeek 

Nationale-MeewerkWeek

 Maandag 13 november start de derde Nationale MeewerkWeek. Door heel Nederland gaan directies en managers van tal van bedrijven aan de slag op hun eigen werkvloer; de basis waar alle processen samenkomen. Deelname aan de Nationale MeewerkWeek draagt op een duurzame wijze bij aan betrokken medewerkers.

Tevreden werknemers dragen substantieel bij aan het succes van een bedrijf

Waardering tonen, inzichten krijgen om tot verbetering te komen én fun: dat is de opzet van de Nationale Meewerkweek. Tientallen directeuren, CEO’s en managers steken van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november de handen uit de mouwen. Van inpakken tot administratie. Van telefoondienst tot orderverwerking. Steeds meer bedrijven in Nederland haken aan.

Aandacht voor medewerkers

De week is een initiatief van schoonmaakorganisatie CSU die binnen de eigen organisatie al dertien jaar lang een vergelijkbaar initiatief organiseert. Een dag(deel) meewerken met eigen personeel kan ondernemingen veel opleveren, is CSU’s overtuiging. Op de eerste plaats meer inzicht in de primaire processen van het bedrijf. Beleidsbepalers ervaren met eigen ogen de interne efficiency en krijgen meer mee van de cultuur op de werkvloer.

Meewerken loont

De Nationale MeewerkWeek is een ijkpunt voor de strategische visie van het management. Zeker bij recent doorgevoerde belangrijke strategische veranderingen. Ook levert het goodwill op bij het personeel wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en een hogere arbeidsmotivatie. Met het oog op de toenemende spanning op de arbeidsmarkt past deelname aan de week in het arbeidsbeleid van veel ondernemers. Tevreden werknemers dragen tenslotte substantieel bij aan het succes van een bedrijf.

Meedoen?

Bedrijven en organisaties die rendement willen halen uit dit bijzondere initiatief, kunnen rekenen op professionele ondersteuning. Voor meer informatie en aanmelding: www.nationalemeewerkweek.nl

Advertisment ad adsense adlogger