Lennard Heij vanaf juli interim directeur Bouwend Nederland

Lennard Heij vanaf juli aangesteld als interim directeur Bouwend Nederland

Enkele weken terug berichtten we dat Fries Heinis per 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland en directeur wordt van de RAI Vereniging. Men was toen al zoekende naar een opvolger. Lennard Heij wordt nu begin juli benoemd tot interim directeur en tijdelijke opvolger van Fries Heinis, zo liet voorzitter van Bouwend Nederland Arno Visser weten.

“Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de organisatie als veel van de leden van Bouwend Nederland”

Stevige roots

Lennard Heij is voormalig lid van het dagelijks bestuur van Bouwend Nederland. Hij was daar tot vorig jaar ook voorzitter van de Taskforce Infra. Heij heeft onder meer in verschillende functies bijna 15 jaar bij BAM Infra Nederland gewerkt en is lid van de raad van toezicht van het EIB (Economisch Instituut voor de Bouw). Hij studeerde civiele techniek en management aan de Universiteit Twente.

Ervaren

Bouwend Nederland voorzitter Arno Visser: “Op 21 maart maakten we bekend dat Fries Heinis op 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland. Tot een opvolger gevonden is, wordt per deze datum een interim algemeen directeur aangesteld. We zijn blij dat voormalig lid van ons dagelijks bestuur Lennard Heij zijn taken tijdelijk zal overnemen. Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de bureauorganisatie als veel van de leden. We kijken uit naar Lennard’s komst en vertrouwen op een goede samenwerking.”

Bron en beeld: Branchevereniging Bouwend Nederland.

Lennard Heij vanaf juli aangesteld als interim directeur Bouwend Nederland. Zie ook:
Fries Heinis weg als directeur bij Bouwend Nederland.

Advertisment ad adsense adlogger