Armada Mobility

Armada Mobility

Specialist in buitenmeubilair en informatiesystemen voor de openbaar vervoersmarkt

Veiligheid, efficiency en comfort. Dat zijn de elementen waar het voor reizigers in het openbaar vervoer om draait. Daarbij gaat het niet alleen om ‘het vervoer’, maar om de gehele vervoersbeleving. Armada Mobility is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van buitenmeubilair en informatiesystemen voor de openbare ruimte, in het bijzonder in de vervoersmarkt.

Armada Mobility stelt niet alleen de behoefte van de reiziger centraal. We weten ook welke hoge eisen gemeentes, exploitanten, vervoersmaatschappijen aan dergelijke producten stellen. Naast gebruikersgemak en ruimte-efficiency gaat het dan om kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en kostenefficiency. En om uitstraling. Want dat draagt weer in hoge mate bij aan de vervoersbeleving van de klant en straalt af op het imago van de vervoerder of van de stad. De uiterst innovatieve producten van Armada zijn in de volgende hoofdgroepen te verdelen: halte-informatiesystemen, modulaire (rokers)abri’s, NS bewegwijzering, stationsmeubilair en fietsparkeersystemen. Juist deze laatste productgroep willen we extra onder de aandacht brengen.

Fietsparkeersystemen

Armada Mobility heeft, naast de bekende productlijn voor Prorail, bijzondere fietsparkeerproducten ontwikkeld. De eigentijdse Beta-serie is een voorbeeld van een multifunctionele oplossing voor fietsparkeren mede door de diverse uitvoeringen (laag, hoog/laag, enkelzijdig en dubbelzijdig) waarin de serie leverbaar is. Deze serie is ook verkrijgbaar als XXL uitvoering. Speciaal voor het stallen van fietsen met transportbakjes. Daarnaast is er zelfs een opklapbaar fietsparkeersysteem. Een tijdelijke ‘oplossing’ voor fietsparkeren tijdens evenementen of feesten. Naast de Beta-serie verdient ook de Omega-serie de aandacht. Deze serie betreft een architectonische oplossing om het fietsparkeren op bijzondere locaties of bij bijzondere gebouwen onderdeel te laten uitmaken van het totaal ontwerp.

En vanzelfsprekend is er met de DubbeloPP-serie een eigentijds twee-laags fietsparkeersysteem voor handen dat uiteraard het FietsParkeur certificaat heeft. Het systeem is verkrijgbaar met een steekmaat van 375 of 400mm. Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en zijn desgewenst in elke RAL-kleur leverbaar. Het systeem kan zowel vrijstaand als voorzien van een overkapping worden geïnstalleerd. Het soepele loopwerk van de bovenlade en het feit dat de fiets op 3 punten wordt ondersteund, zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. De ergonomisch gevormde handgrepen zijn eveneens in elke gewenst RAL-kleur leverbaar waardoor u het systeem naar uw wensen kunt aanpassen.

Fietsoverkappingen

Naast de fietsparkeersystemen biedt Armada Mobility ook een compleet programma aan op het gebied van fietsoverkappingen. Of het nu gaat om een fraai vormgegeven overkapping of een kosteneffectieve overkapping. Vanzelfsprekend is het mogelijk onze producten geheel naar uw eigen wensen te ontwikkelen. Volledig afgestemd op uw huisstijl en passend bij het straatbeeld van uw gemeente. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie?

Kijk dan op onze website www.armadamobility.nl of bel: +31(0)30- 246 95 00. Een vrijblijvend bezoek aan onze vernieuwde showroom in Nieuwegein is uiteraard ook altijd mogelijk.

Groningenhaven 2
3433 PE Nieuwegein
Postbus 1438
3430 BK Nieuwegein
T +31 (0)30 – 246 95 00
F +31 (0)30 – 246 95 01
info@armadamobility.nl
www.armadamobility.nl

Advertisment ad adsense adlogger