Kwaliteit gegarandeerd, Dakdekkersbedrijf Admiraal

Dakdekkersbedrijf Admiraal - Eye filmmuseum

In 1978 is Dakdekkersbedrijf Admiraal opgericht door de broers Gerard en Piet Admiraal. Door de jaren heen hebben zij ruime ervaring opgedaan met diverse dak- en gevelsystemen met in het achterhoofd altijd het streven naar de best mogelijke kwaliteit. Dat werd natuurlijk ook door de opdrachtgevers zeer gewaardeerd en het bedrijf groeide in de jaren gestaag. Inmiddels staat Rory Admiraal aan het roer en is het anno 2015 nog steeds een familiebedrijf waar de
lijnen kort en direct zijn.

Het bedrijf staat voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en pakken elk project, groot of klein, met veel enthousiasme aan. Van dakkapel tot bedrijfshal, zowel plat als hellend. Admiraal is actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Dakinspecties worden door heel Nederland uitgevoerd. De 21 goed opgeleide en ervaren medewerkers krijgen veiligheidstrainingen en BHV. Veiligheid en milieu staan hoog in het vaandel bij de organisatie en mede daarom is Admiraal al twintig jaar VCA* gecertificeerd. Zo wordt al het afval gescheiden en gerecycled. Gevaarlijke materialen worden veilig opgeslagen en het slopen van asbestdaken wordt ondergebracht bij daarin gespecialiseerde bedrijven.

Producten

De dakdekkers en gevelmonteurs van Admiraal voeren zowel kleine als grote projecten uit op grond van door de opdrachtgever aangeleverde bestek en tekening. Uiterste zorg wordt besteed aan de kwaliteit van de daken en gevels. De systemen worden uitgevoerd volgens de voorschriften van het Bureau Dakadvies, Vebidak en de fabrikanten. Alle personeelsleden van het bedrijf krijgen dan ook regelmatig trainingen en opleidingen om hun kennis bij te spijkeren en hebben een ruime praktijkervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan systemen, zoals bitumineuze dakbedekking met diverse soorten topafwerking, kunststof dakbedekking, EPDM, metalen daken en gevels, vezelcement golfplaten, vezelcement en natuurleien, valbeveiliging en daktuinen. Op al het werk wordt 10 jaar garantie gegeven, afhankelijk van het materiaal.

Kwaliteit

De onderneming werkt zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven, verenigingen van eigenaren en beleggingsmaatschappijen. Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden beschikt Admiraal over een eigen magazijn en opslagruimte.Daarnaast is het bedrijf participant in DAKlabel. Dit is een inovatief samenwerkingsverband van dakdekkers en fabrikanten met een Bestekservice. Kortom, Admiraal denkt met de klant mee en staat garant voor service en kwaliteit.

Overspoor 53
1688 JH Nibbixwoud
T 0229-573415
F 0229-573786
www.admiraaldak.nl

Advertisment ad adsense adlogger