A++ appartementen in Amstelveen opgeleverd

A++ appartementen in Amstelveen opgeleverd. Beeld: Cobraspen Groep

In Amstelveen zijn 133 gerenoveerde service-appartementen opgeleverd. Daarmee is Htel Amstelveen klaar voor bewoning. In fase twee van het renovatieproject worden het komende jaar nog eens 100 appartementen op dezelfde wijze aangepakt.

“Al sinds 2003 worden de nu gerenoveerde appartementen als shortstay-locatie verhuurd aan expats in de regio Amsterdam”

A++ appartementen

De ruimtes in Htel zijn modern ingericht. De ruimtes zijn uitgebreid met een erker, waardoor deze nu 50 vierkante meter groot zijn en er meer lichtinval is. Ook het exterieur is opgefrist dankzij nieuwe en duurzame gevelbekleding. De ruimtes zijn veel energiezuiniger zijn geworden. Dankzij warmtepompen, zonnepanelen, HR++ glas en betere isolatie verbruiken de appartementen 55 procent minder energie dan voorheen. Het energielabel is A++.

Ze zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en een aparte werkplek met internetverbinding. Ook kunnen zij gebruikmaken van de gemeenschappelijke voorzieningen die in het gebouw aanwezig zijn, onder meer een gym en wellness center en services zoals een 24-uurs receptie en schoonmaakdienst.

Expats

Htel staat aan de Laan van de Helende Meesters, een centrale locatie in Amstelveen. Al sinds 2003 worden de appartementen als shortstay-locatie verhuurd aan expats van bedrijven in de regio Amsterdam. Het pand is volledig gerenoveerd. Alles is tot op het betonnen karkas gesloopt en daarna weer volledig opnieuw opgebouwd.

“Duurzaamheid zit immers in ons DNA. Met de nieuwe appartementen voldoen we aan de hoge eisen en verwachtingen van onze internationale gasten, nu als ook in de toekomst”, licht Oscar Persoon van Cobraspen Groep de renovatie toe.

Onder meer DCV bouw en VEVO Projects zijn bij de renovatie(s) betrokken.

Bron en beeld: Cobraspen Groep, die als vastgoedinvesteerder en gebiedsontwikkelaar actief is.
Bekende ontwikkelingen zijn onder andere Sugar City in Halfweg en het eigen kantoor, landhuis Elswout in Overveen.

Appartementen met energielabel A++ in Amstelveen opgeleverd. Zie ook:
Optoppen Aquarius in Amstelveen afgerond.
438 studentenwoningen op Kronenburg in Amstelveen.

Advertisment ad adsense adlogger