Frenoflex, uw specialist in kunststofvloeren

  • Frenoflex - Bibliotheek Den Haag

In 1984 werd Frenoflex opgericht door Dick Noorlander. De heer Noorlander was destijds een pionier op het gebied van kunststoffen, maar de afgelopen dertig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de branche van kunststofvloeren. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer, want in 2007 hebben beide zonen Ron en Danny het bedrijf overgenomen.

Hoewel het specialisme ligt bij kunststofvloeren heeft Frenoflex ook de nodige expertise in huis op het gebied van betonbescherming. In de woningbouw, utiliteitsbouw en de algemene industrie is het bedrijf dan ook een wel geziene gast en hebben zij al vele projecten tot tevredenheid uitgevoerd. Waar zij zich voorheen voornamelijk op het bedrijfs­leven richtten, is het nu ook mogelijk voor de consument om zich te laten informeren over de aanschaf van een decoratieve, duurzame en betaalbare kunststofvloer.

Beste prijs/kwaliteitsverhouding

Het streven van Frenoflex is het leveren van de juiste producten in de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Om dit streven na te komen zorgt de organisatie er continu voor om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Innovaties op gebied van nieuwe kunststoftoepassingen en applicatietechnieken worden nauwkeurig in de gaten gehouden om aan de steeds strengere eisen te kunnen voldoen. Al het personeel van Frenoflex is dan ook in het bezit van een VCA-1 veiligheidsdiploma en de uitvoerders zijn in het bezit van het VCA-2 veiligheidsdiploma. Uitdagingen en het oplossen van problemen worden niet uit de weg gegaan. Of het nu gaat om zware chemische belasting, extreme mechanische belasting of combinaties hiervan, de ervaring en know-how van Frenoflex zal in 99,9% van de gevallen het antwoord bieden. Bij het bedrijf staan naast kwaliteit de eisen van de opdrachtgever namelijk centraal. Op basis van de wensen en eisen van de klant gaat Frenoflex op zoek naar het meest geschikte systeem. Voor elke specifieke situatie, elk toepassings­gebied en voor iedere ondergrond levert het bedrijf het juiste systeem met uiteraard de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Frenoflex is pas tevreden als de klant ook tevreden is.

Werkzaamheden

Naast de expertise op het gebied van kunststofvloeren houdt Frenoflex zich ook bezig met complete pakketten voor VvE’s: schilderwerk, vervangen van dilatatievoegen, bouwkundig advies, het reinigen van gevelwerk en herstel van metselwerk, het repareren en conserveren van beton, het onderhouden en/of plaatsen van balkonhekken en het repareren en aanleggen van daken. Alle werkzaamheden worden door het bedrijf gecoördineerd waardoor voor de klant het werk bespaard blijft. Tevens is Freno­flex verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het verzorgen van bewonersinformatie en de diverse bijkomende werkzaamheden. De opdrachtgever wordt totaal ontzorgd. Ook heeft het bedrijf contacten met controlerende, begeleidende en keuringsinstanties zoals onder andere SGS-Intron, Nebest, COT en andere.

Kijk op: www.frenoflex.nl voor referenties en projecten.

Zinkstraat 1b
2984 AL Ridderkerk
T 0180-425035
F 0180-425328
www.frenoflex.nl

Advertisment ad adsense adlogger