Specialist in machinale bestratingen, De Ruijter Infra

Specialist in machinale bestratingen, De Ruijter Infra

Bijna vijftien jaar geleden richtte Kees de Ruijter het bedrijf De Ruijter Infra op. Zes jaar later stapte ook broer Jan het bedrijf in. Samen vormen zij de spil van de organisatie en zijn zij volledig op elkaar ingespeeld. Samen met hun zes man personeel – stratenmakers, oppermannen en machinisten – zetten zij zich iedere dag in om elk project met succes af te ronden.

Hoewel het aannemersbedrijf niet groot van omvang is, is het wel degelijk groot van naam. Met hun moderne machinepark voeren zij zowel infrastructurele werkzaamheden uit als projecten in groenvoorziening. Dit voor zowel bedrijven als particulieren. De Ruijter Infra is VCA-gecertificeerd en alle werknemers zijn in het bezit van een veiligheidspaspoort. Dit stelt ze in staat om overal hun werkzaamheden uit te voeren. De beide broers vinden dat nieuw talent een kans moet krijgen en daardoor zijn zij een Funden erkend leerbedrijf. Gedegen vakmanschap, veiligheid, duurzaamheid en ontwikkeling van medewerkers zijn de kernpunten van De Ruijter Infra. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, mede door het plan van aanpak.

Specialisatie

De specialisatie van De Ruijter Infra is machinale bestratingen en door hun uitgebreide machinepark met eigen machines kan elk gewenst bestratingsproject tot tevredenheid van beide partijen worden volbracht. Uiteraard doet De Ruijter Infra meer dan alleen machinaal bestraten. Ook sierbestrating, het aanleggen van tuinen, het plaatsen van straatmeubilair en speeltoestellen behoren tot de mogelijkheden. De basis voor goed straatwerk begint bij een stevige fundering. Indien de fundering van de onderbaan niet afdoende is wordt dit zichtbaar in het straatwerk. Sporen en verzakkingen zijn daar een gevolg van. Bij De Ruijter Infra hebben ze de ervaring en de benodigde machines om dit te voorkomen. Verharding aanleggen in straatwerk blijft vakwerk; door opleidingen te volgen, blijven alle medewerkers steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Houtwerk

Het plaatsen van een beschoeiing vraagt om kennis van de lokale omstandigheden. Die kennis heeft De Ruijter Infra in pacht door hun jarenlange ervaring. De aan­gebrachte beschoeiingen zijn dan ook heel duurzaam en gaan bij gebruikelijke toepassingen jaren mee. De Ruijter Infra creëert ook vlonders opgebouwd uit eersteklas materialen. Dit geldt voor de houtsoort van de loopdekdelen, maar ook voor de onderbouw en de bevestigingsmaterialen. Er zijn verschillenden soorten vlonders mogelijk. De aanleg van een vlonder of steiger is vakwerk en wordt tot in de puntjes beheerst.

Verhuur

Niet alleen kan men terecht voor de verhuur van diverse machines bij De Ruijter Infra, ook besteden zij vakkundig personeel met VCA certificering uit. Stratenmakers, oppermannen, machinisten, grondwerkers, hoveniers en boomklimmers zijn in te huren om van elk project een succes te maken.

Toekomst

Dat de medewerkers niet stil zitten bij De Ruijter Infra is inmiddels wel bekend. Het is de eerste prioriteit om de kwaliteit waarvoor ze staan te blijven waarborgen en medewerkers aan het bedrijf te binden. Bestaande klanten willen zij blijven behouden en tevreden stellen met de kwaliteit waar het bedrijf bekend om staat. Kwaliteit en vakmanschap is nu en voor de toekomst de visie.

Noordzijdseweg 137a
​3415 RB Polsbroek
T 0182 30 77 84
www.deruijter-infra.nl


Vier disciplines van De Ruijter Infra

  • Machinaal bestraten
  • Grondwerk
  • Houtwerk
  • Verhuur
Advertisment ad adsense adlogger