Beleef Techniek 2019 event, half april in Harderwijk

Beleef Techniek 2019 event, half april in Harderwijk

In april 2019 vindt op het Bouw & Infra Park in Harderwijk Beleef Techniek 2019 plaats, een interactief seminar met als doel om werkzoekenden en jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de bouw, infra & techniek. Beleef techniek 2019 is een initiatief van Komindebouw.nl en het Bouw & Infra Park.

Beleef Techniek 2019 op 11, 12 en 13 april in Harderwijk op het Bouw & Infra Park met als thema Arbeidsmarkt 2020

Ontmoeting

Initiatiefnemers Michel van der Made, Dennis Grimbergen van Komindebouw.nl, en Erik Kerssies directeur Bouw & Infra Park vertellen: ‘Veel bedrijven in de sector hebben moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel. Tijdens beleef techniek 2019 creëren we een plaats voor ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden/studenten en snijdt het mes dus aan twee kanten. Werken in de bouw, infra & techniek biedt zoveel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt. We willen veel aspecten laten zien én laten ervaren tijdens beleef techniek 2019.’

Betrokken en bevlogen

Gedurende de drie dagen presenteren meer dan 100 professionele, betrokken en bevlogen werkgevers uit de sectoren bouw, infra en techniek zich. Denk aan ingenieursbureaus, installatiebedrijven, aannemers en schilders, maar ook opleidingen, overheden en brancheorganisaties presenteren hun mogelijkheden. Dit doen ze op een beursvloer binnen, maar ook buiten door middel van interactieve demonstraties en workshops.

Ambassadeurs

Bouwend Nederland, FNV Bouw & Wonen en CNV Vakmensen zijn onder andere ambassadeurs van Beleef Techniek 2019.

Programma

Donderdag 11 april staat in het teken van kennis delen tussen werkgevers. Er zijn topsprekers, workshops en genoeg momenten om te netwerken.

Vrijdag 12 april worden studenten en leerlingen van het VMBO/MBO/HBO/TU uitgenodigd om vooral ‘zelf te komen beleven en ervaren’. Ook deze dag zijn er workshops en meet & greets met diverse werkgevers en ondernemers. Ook is deze dag geschikt voor iedereen die overweegt om zich te laten bij-, her of nascholen in de bouw, infra en techniek.

Zaterdag 13 april staat open voor alle geïnteresseerden, ook ouders met kinderen zijn dan van harte welkom! Test je eigen skills, kom naar de banenbeurs en ontmoet meer dan 100 topwerkgevers uit de sector.

Locatie

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé trotse thuisbasis voor de infra. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen.
In het congrescentrum vinden zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Info

Hier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en het programma en is aanmelding als standhouder mogelijk.

Advertisment ad adsense adlogger