Betonprijs 2017 inschrijving geopend

Betonprijs 2017 inschrijving geopend

De Betonvereniging organiseert de 20e editie van de Betonprijs. Met de Betonprijs worden projecten bekroond die een voorbeeld zijn van verrassende, onverwachte en opvallende, creatieve en innovatieve toepassingen van het materiaal beton.

De aspecten waarmee een project zich kan onderscheiden, zijn niet aan beperkingen gebonden. Het kunnen meer technische aspecten zijn, maar ook creactieve en innovatieve toepassingen van het ontwerp of van het materiaal beton. Ook kan een samenwerking of de samenleving een aspect zijn van onderscheiding.

De projecten zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

Sectorale prijzen
– Bruggen en viaducten
– Natte waterbouw
– Woningbouw
– Utiliteitsbouw

Thematische prijzen
– Restauratie/reparatie
– Uitvoering
– Betontechnologie
– Constructief ontwerp

Jury

De Betonprijs wordt toegekend door een jury, die bestaat uit:
Han Westelaken (voorzitter), Architecten aan de Maas; Jack Amesz, Gemeente Den Haag; Job Dura, Dura Vermeer; Jan Peeters, Fibercore; Walter Spangenberg, ABT; Klaas van Breugel, TU Delft; Nina Janssen, Qceas; Jan Fokkema, Neprom; Peter Nuiten, Rendon Advies (VBR); Marloes van Loenhout, Volker InfraDesign bv; Reinald Top, Zwarts & Jansma Architecten. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van Betonvereniging, Cement&BetonCentrum, BFBN, Rijkswaterstaat en Platform Betononderhoud.

Aanmelden

Weet u een project waarbij de goede eigenschappen van beton op voorbeeldige wijze zijn benut? Dan kunt u het project tot 1 september 2017 aanmelden bij de Betonvereniging om in aanmerking te komen voor de Betonprijs 2017. Een voorwaarde is wel dat het project in gebruik genomen/gebruiksgereed moet zijn vóór 15 augustus 2017.
Informatie en aanmelding.

Advertisment ad adsense adlogger