Dag van de Bouw 2017

Dag van de Bouw 2017

Zaterdag 20 mei wordt de Dag van de Bouw 2017 gehouden. Het is voor de twaalfde keer dat deze dag georganiseerd wordt. De afgelopen jaren konden vele belangstellenden worden rondgeleid en breed kennis nemen van de projecten en werken die gastvrij werden open gesteld voor bezichtiging. Naast de bouw- en infrabedrijven doen dit jaar ook de gespecialiseerde aannemers en de installateurs mee.

Zaterdag 20 mei

Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en UNETO-VNI organiseren deze Dag van de Bouw. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel De Aannemersfederatie vertegenwoordigt naast bouw- en infrabedrijven ook de gespecialiseerde aannemers.

De bouw maakt het en Techniek achter Nederland

Op diverse locaties in het land, waaromtrent later nog wordt bericht, is op zaterdag 20 mei 2017 het vakmanschap, de kennis en de kunde te zien van allen die betrokken zijn bij de bouw.

Op de vernieuwde website debouwmaakthet.nl is het elke dag een Dag van de Bouw. Naast wetenswaardigheden en interessante nieuwtjes over de bouw- en infrasector, tref je hier updates van mensen die zelf in de bouw actief zijn en informatie over de Dag van de Bouw.

Ondernemers in de installatiebranche zijn verantwoordelijk voor De Techniek Achter Nederland. Op de website vind je de technische hoogstandjes die de leden van UNETO-VNI dagelijks realiseren.

Projecten aanmelden

Leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI en Aannemersfederatie kunnen hier projecten en locaties aanmelden die meedoen aan de Dag van de Bouw 2017.

Advertisment ad adsense adlogger