CascoTotaal CompacThuis prefab bouwconcepten

CascoTotaal CompacThuis prefab bouwconcepten

CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten. Deze zijn geschikt als huisvesting voor de koop-, huur- en recreatiesector, maar ook voor scholen en zorginstellingen. De woningen worden opgebouwd uit betonnen casco elementen.

“De prefab woningen zijn verplaats- en herbruikbaar en daardoor de ultieme circulaire oplossing”

Modulair

Een prefab casco element bestaat uit vier wanden inclusief funderingsbalken, een dak en geïsoleerde ribbenvloer en wordt uitgevoerd als zelfdragende constructie. Dankzij de modulaire bouwmethode realiseert men een korte bouwtijd, lage faalkosten en hoge efficiëntie. De duurzame casco’s zijn schakelbaar, demontabel, verplaatsbaar en eenvoudig te stapelen.

CompacThuis

Onder de naam CompacThuis kent men twee varianten. De compleet afgebouwde variant en de wind- & waterdichte versie die als ruwbouw prefab casco, inclusief kozijnen, buitendeuren en glas, wordt geleverd.

Just in time

Bouwen met beton zorgt voor een comfortabele en robuuste woonbeleving. De standaard casco’s bieden een lange levensduur en veel flexibiliteit. De casco elementen worden just in time geproduceerd. Zodra de casco elementen gereed zijn, worden ze getransporteerd naar de bouwlocatie. Daar kunnen ze in een korte tijd geplaatst en onderling gekoppeld worden. De wind- en waterdicht versie kan vanaf dat moment op de bouwplaats worden afgebouwd.

(Lees verder onder de foto.)

CascoTotaal CompacThuis prefab bouwconcepten

Flexibel

Het gehele gebouw bestaat uit geschakelde betonmodules van circa 35m² bruto vloeroppervlakte en kan worden gedemonteerd, en elders weer worden opgebouwd. Met deze manier van bouwen speelt CascoTotaal in op de groeiende vraag naar flexibele woonoplossingen. De casco elementen kunnen na demontage ook separaat worden benut voor kleinere gebouwen of zelfs enkele units. De mogelijkheid tot het kunnen verplaatsen en hergebruiken van complete woningen is de ultieme circulaire oplossing.

Voordelen

Enkele van de voordelen van de prefab bouwconcepten zijn:
– Hoog wooncomfort dankzij de bouwfysische eigenschappen van beton.
– Circulair bouwconcept.
– Voldoet aan het nieuwste bouwbesluit.

Kennis en ervaring

Bij CascoTotaal komen alle benodigde disciplines en knowhow samen, aldus de woordvoerder: “Onze jarenlange ervaring met prefab betonnen constructies en onze grote kennis van de markt van bouw- en afbouwmaterialen maakt van ons een vakbekwame en innovatieve partner in de realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten.”

(Lees verder onder de foto.)

CascoTotaal CompacThuis prefab bouwconcepten

Info

Meer weten en aanvullende informatie.

CascoTotaal
Duitslandweg 2
4538 BK Terneuzen
0115 68 09 11
info@cascototaal.com

Advertisment ad adsense adlogger