City 2 Connect

City 2 Connect

Het City 2 Connect inrichtingssysteem is een vernieuwend systeem dat bestaat uit functionele hoogwaardige inrichtingselementen. De elementen kunnen plug & play in een stalen strip, die in het straatwerk wordt geplaatst, bevestigd worden.

Banken, prullenbakken, fietsenbeugels en afzetsystemen

De oplossing is zeer geschikt voor publieke- als openbare ruimtes die flexibel gebruikt worden. Daarnaast zijn de elementen ook op zich zelf staand toe te passen zonder de plug & play strip. De collectie bestaat uit banken, prullenbakken, fietsenbeugels en afzetsystemen en is zo vormgegeven dat de elementen eenvoudig zijn te integreren in een bestaand of nieuw project.

Een van de uitgangspunten van de productlijn is dat het kan bijdragen aan het creëren van een evenwichtig en geordend straatbeeld omdat de elementen op elkaar zijn afgestemd.

Met de lancering van het nieuwe label City 2 Connect heeft Public Outdoor Creations een complete collectie van hoogwaardige, flexibele inrichtingselementen voor zowel het vergroenen van de publieke ruimte als de functionele inrichting daarvan.

Brochure

Meer informatie. Download hier de brochure.

Advertisment ad adsense adlogger