Installatiebranche in het theater

  • Nieuwe Vrienden

‘Nieuwe Vrienden’ is de titel van een bijzondere theaterproductie waarin verandering centraal staat. Vanuit de installatiebranche, voor de installatiebranche. Een productie waarin samenwerken, innovatie en de persoon bij elkaar komen in een decor van de herkenbare praktijk.

Uitdagingen

De theatervoorstelling is gemaakt voor werkgevers en werknemers uit de branche in opdracht van opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf, OTIB. Met ‘Nieuwe Vrienden’ worden zij op innovatieve wijze meegenomen in de grote technische, maatschappelijke en economische uitdagingen die de komende jaren op de sector afkomen. Eind november ging de voorstelling op feestelijke wijze in première. In 2015 is het stuk in heel Nederland te zien.

Nieuwe Vrienden

Nieuwe Vrienden is een verhaal over nieuwe samenwerkingspartners, innoveren, boeien en binden van een nieuwe generatie jonge vakmensen en geloof in eigen kunnen. De theatervoorstelling wordt gespeeld door muziektheatergezelschap Plezant.

Activiteiten

De unieke voorstelling staat niet op zich. Naast de voorstelling start OTIB in 2015 een nieuwe serie activiteiten met ondernemers en hun medewerkers over de toekomst van de branche. Samen met de technische installatiebranche blijft OTIB vooruitkijken naar een toekomst waarin de mens, vakmanschap en samenwerken centraal staat. Want de technische installatiebranche verandert razendsnel. Deze veranderingen worden onder meer gedreven door de grote ontwikkelingen op het gebied van ICT, de vergrijzing en de groeiende concurrentie. Om iedereen in de branche te doordringen van deze veranderingen komt OTIB met deze unieke theatershow.

Tour in de regio

De voorstelling Nieuwe Vrienden is vanaf 2015 overal in Nederland te zien en is bedoeld voor werkgevers en werknemers in de technische installatiebranche. Alle bij OTIB aangesloten bedrijven ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Advertisment ad adsense adlogger