Nieuwe oplossing voor isoleren

nieuwe oplossing voor isoleren

Er is een nieuwe oplossing voor het isoleren van gebouwen. Het gaat om een veelzijdig isolatiefolie, PIF Isolatiefolie genoemd. De PIF Isolatiefolie is ISSO-geaccrediteerd. De werking ervan is te vergelijken met die van een thermoskan.

PIF Isolatiefolie

De PIF Isolatiefolie bestaat uit diverse lagen aluminiumfolie. Tussen elke laag bevindt zich een luchtkussen dat de lagen op afstand houdt. De stilstaande lucht is de eerste vorm van isolatie bij deze folie. Afgezien van de isolerende stilstaande lucht wordt er ook gebruik gemaakt van thermische reflectie. Eventuele stralingsenergie wordt teruggekaatst. Door het terugkaatsen van de stralingsenergie wordt de temperatuur op hetzelfde niveau gehouden.

Lichtgewicht isoleren

Een koudebrug wordt voorkomen doordat het aluminium geen contact maakt met de constructie. Het materiaal bestaat uit infrarood transparante, UV-bestendige en brandvertragende PE-luchtkussens. De folie is dun, lichtgewicht en lucht- en waterdicht.

Diverse mogelijkheden

PIF Isolatiefolie is beschikbaar in 9 verschillende typen, variƫrend van een RC-waarde van 1,5 tot en met maar liefst 6,0 en is op rol beschikbaar in een breedte van 1200 mm en 600 mm, wat de folie ook geschikt maakt voor binnenafbouw. Maatwerk, voor bijvoorbeeld prefab-oplossingen, is ook mogelijk.

Advertisment ad adsense adlogger