Grote Tiny Housing manifestatie in Almere

Tiny Housing manifestatie

Van zaterdag 30 september tot en met zaterdag 7 oktober vindt de Grote Tiny Housing Publieksmanifestatie plaats in het Homeruskwartier in Almere Poort.

Tijdens deze eerste Tiny House manifestatie wordt onderzocht of er een serieuze bouwstroom mogelijk is in Almere.

Met de BouwExpo Tiny Housing wil Almere verkennen of het mogelijk is een serieuze bouwstroom van kleine huizen mogelijk te maken. Bezoekers kunnen kennismaken met de prijswinnaars en hun huisjes, die deels af en deels in aanbouw zullen zijn.

Er wordt een documentaire van Robert Wiering vertoond over de ontwikkeling van Tiny Houses. Verder geven de initiatiefnemers presentaties. KAF verzorgt rondleidingen en kinderworkshops.

Congres en Jamboree

Platform31/RVO organiseert samen met Almere op 3 oktober een congres voor professionele belangstellenden. De Stichting Tiny House Nederland organiseert de Tiny House Nederland Jamboree. Tijdens dit slotevenement op zaterdag 7 oktober worden tien huisjes getoond en zijn er diverse lezingen, workshops en masterclasses.

Onderdeel van Almere 2.0

Als onderdeel van het programma Almere 2.0 Vernieuwend Wonen realiseert het Woningbouwatelier vernieuwende woonconcepten. Deze staan ook landelijk in de belangstelling. Een voorbeeld hiervan is de BouwEXPO Tiny Housing Almere.

Het definitieve programma wordt op de BouwExpo Tiny Housing website gepubliceerd.

Advertisment ad adsense adlogger