Accu alleszuigers van Metabo

Accu alleszuigers van Metabo

De nieuwe accu alleszuigers AS 18 L PC Compact en AS 18 HEPA PC Compact van Metabo voeren alle reinigings- en afzuigtaken snel en betrouwbaar uit. De AS 18 L PC Compact valt bovendien in stofklasse L voor gevaarlijk stof zoals huisstof, gips of kalk.

“Ook bij stof en water: De nieuwe accu alleszuigers”

HEPA-filter

De nieuwe AS 18 HEPA PC Compact is met zijn HEPA-filter heel geschikt voor mensen met een allergie, want het reduceert tevens de doorlaatbaarheid van huisstof, pollen, allergenen en mijten. Met deze alleszuigers is mobiel, in zowel droge als natte omgevingen te werken.

Geïntegreerde filterreiniging

De beide apparaten hebben een geïntegreerde filterreiniging. Als het filter vol is, kan het met een druk op de knop worden gereinigd. Bovendien zijn er passende vliesfilterzakken aan. Zo kan ook het fijnste stof veilig worden opgevangen en afgevoerd. Al naargelang de toepassing kan flexibel tussen de eco-modus voor een langere looptijd per acculading en de boost-module voor een maximaal zuigvermogen worden gewisseld.

Hoeken en randen

“Het tot de leveringsomvang behorende zuig- en spleetzuigmondstuk is zeer geschikt voor het reinigen van kleine ruimtes. Soms is dit te groot. Dan biedt de blaasfunctie uitkomst, daarmee kun je bijvoorbeeld ook grote houtspanen wegblazen. Met deze zuiger kom je in iedere hoek, mede dankzij een elastische zuigslang die tot wel 2,5 meter kan worden uitgerekt. Met de geïntegreerde draagriem kan je de zuiger transporteren en bij gebruik in combinatie met elektrisch gereedschap omhangen.”

“De beide nieuwe accu-alleszuigers zijn klein en compact en beschikken met de filterreiniging en toebehoren over alles wat een professional voor kleine reinigings- en afzuigwerkzaamheden nodig heeft voor snelle jobs in de werkplaats of op de bouwplaats. En wie nog meer power nodig heeft, kiest gewoon voor de accu alleszuiger 36-18 BL 25 M SC, zo ontstaat een compleet systeem”, aldus Metabo.

Alle accu alleszuigers van Metabo.

Accu alleszuigers van Metabo

Lees ook: CAS één accu voor alles.

Advertisment ad adsense adlogger