ClimaPac luchtbehandelingskasten, compact formaat en hoge prestaties

ClimaPac luchtbehandelingskasten, compact formaat en hoge prestaties

De serie ClimaPac luchtbehandelingskasten biedt met luchtdebieten tot 160.000 m³/h een flexibele en modulair configureerbare oplossing voor de meest veeleisende projecten. Omdat 80% van de door de markt gevraagde units een capaciteit tot 15.000 m3/h bezit, heeft STULZ, in reactie op de vraag en markt, het assortiment geoptimaliseerd door de ClimaPac Compact-serie te ontwikkelen.

“De Compact is ideaal voor kleine ruimten in comforttoepassingen met decentrale ventilatiesystemen”

Warmteterugwinning volgens Ecodesign-richtlijn

De ClimaPac Compact is een oplossing met laag verbruik en hoge energiezuinigheid, door Eurovent gecertificeerd en met verschillende warmteterugwinnings-opties volgens de Ecodesign-richtlijn. Er is een plug-and-play regelsysteem opgenomen dat speciaal in de fabriek voor deze compacte afmetingen is geconfigureerd, waarmee een efficiënt beheer van de onderdelen mogelijk is en de perfecte integratie ten aanzien van regeling en communicatie is gewaarborgd.

Uitbreiden

In de zoektocht naar integrale oplossingen, is het als optie mogelijk een uitbreidingsframe toe te voegen, waarmee maximaal drie warmtepompen met de LBK worden geïntegreerd en met dezelfde regelaar compatibel zijn. Deze warmtepompen levert STULZ Groep B.V. zelf van merk Mitsubishi Heavy Industries. ClimaPac past zich aan de specifieke eisen van elk project aan en kan als optie ook als buitenopstelling worden geleverd. Er is een extra bescherming van de unit en de onderdelen ontwikkeld voor het geval dat een buitenopstelling nodig is.

Toepassing

De Compact is ontworpen voor commercieel gebruik en is ideaal voor kleine ruimten, in comforttoepassingen met decentrale ventilatiesystemen zoals kantoorgebouwen, woningen, restaurants, sportfaciliteiten, winkels en onderwijsgebouwen of elke toepassing waar plaats een bepalende factor is.

Samengevat

ClimaPac Compact biedt:
– Geoptimaliseerde maten en ontwerp
– Kleinere opstelruimte
– Aanpasbaarheid, snelle reactie op de markt
– Energiezuinige technologie
– Luchtkwaliteit, verschillende opties voor filtratie
– Geïntegreerde bediening
– Plug-and-play oplossing
– Gemakkelijke montage en installatie

Nadere informatie over de ClimaPac luchtbehandelingskasten.

ClimaPac luchtbehandelingskasten, compact formaat en hoge prestaties

Lees ook: STULZ Tecnivel: Nieuwe fabriek luchtbehandelingskasten in Spanje en Opmars van adiabatische koeling in Nederland.

Advertisment ad adsense adlogger