Nieuwe 18 Volt accu cirkelzaag van Metabo

Nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag van Metabo

De 18 Volt accu cirkelzaag KS 18 LTX 66 BL is een uitbreiding van het cirkelzaagprogramma van Metabo. De zaag heeft een maximale zaagdiepte van 66 mm en het formaat en gewicht van de zaag zijn vergelijkbaar met die van een cirkelzaag met een zaagdiepte tot 55 mm.

“Dik materiaal nauwkeurig zagen, flexibel op iedere locatie met de nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag”

Nauwkeurig

Met de pendel-beschermkap van de zaag gebeurt het werk in een handomdraai: met één hendel kun je de pendelkap aan het begin van de zaagsnede terugklappen. Zo wordt het zicht op de aftekening zichtbaar en kan de zaag moeiteloos worden geplaatst. De gebruiker kan de gewenste zaagdiepte snel en eenvoudig instellen met een grote klemhendel.

Voor exacte zaagsneden zijn hoeken van 0 tot +46° mogelijk, waarbij automatische stops helpen om de instelling van het aantal graden tussen 0 – 45° snel te vinden. De krachtige zaag levert altijd precieze resultaten. Een tweede handgreep aan de bodemplaat zorgt tijdens het werk voor optimale controle. Voor stofarm werken zorgt het afzuigstuk dat 360 graden draaibaar en vergrendelbaar is.

Veelzijdig

De accu-cirkelzaag is heel geschikt voor talrijke toepassingen in de professionele houtbewerking, zoals formaatzaagsneden in platen of zaagsneden in de lengte of overdwars in massief hout. Maar ook verstekzaagsneden zijn met deze precieze zaag mogelijk.

De accu-cirkelzaag is compatibel met het nieuwe Metabo afkortzaagsysteem KFS en biedt zo nog meer toepassingsmogelijkheden. De cirkelzaag is ook koppelbaar met het geleiderailsysteem FS van Metabo evenals met geleiderails van de meeste andere merken. Bovendien wordt er een parallelgeleider meegeleverd.

Omdat de smalle motorbehuizing niet over de bodemplaat van de zaag uitsteekt, kan deze ook aan de linkerkant van de machine als aanslag worden gebruikt. De KS 18 LTX 66 BL is als verschillende sets naar keuze verkrijgbaar in een metaBOX of een doos. Behalve de parallelgeleider en stofzak wordt standaard het zaagblad ‘cordless cut wood classic’ meegeleverd.

Nadere info over onder meer de nieuwe accu-cirkelzaag.

Nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag van Metabo

Nieuwe 18 Volt accu cirkelzaag van Metabo. Lees ook: CAS één accu voor alles.

Advertisment ad adsense adlogger