The Fizz op Strijp-S in Eindhoven

The Fizz op Strijp-S in Eindhoven

IC Netherlands en Spoorzone BV zijn gestart met de realisatie van project “The Fizz Strijp” in Eindhoven; een woongebouw in het spoorzonegebied Strijp-S.

Er komen ook een aantal ‘Friends-appartementen’ op Strijp-S

Het gebouw telt achttien verdiepingen en bestaat uit: 199 huurappartementen, een commerciële ruimte, dakterrassen en verschillende binnentuinen.

Daarnaast zijn er fietsenstallingen en parkeerplekken aanwezig voor de bewoners en bezoekers. De woningen worden uitgevoerd als luxe woonstudio’s waarvan een aantal ‘Friends-appartementen’.

Getrapte bouwblokken

Het ontwerp is van Kenk Architecten en kenmerkt zich door twee ‘getrapte’ bouwblokken gescheiden door een gemeenschappelijk hof. De realisatie wordt verzorgd door Stam + De Koning Bouw.

Onlangs heeft Strijp-S in Eindhoven De Neprom-prijs voor locatieontwikkeling 2019 gewonnen. De betrokken partijen zijn er trots op dat men met het project ‘The Fizz’ hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren.

Afwerking

The Fizz-concept van IC Netherlands kenmerkt zich door een hoogwaardige, volledige afwerking, en richt zich met name op gastvrijheid, service en community. In het woongebouw komen voorzieningen die de participatie tussen huurders onderling als ook met de directe omgeving stimuleren.

De oplevering van het woongebouw aan de Philitelaan wordt verwacht omstreeks de zomer van 2021.

Algemeen
Belegger: IC Netherlands
Project/gebiedsontwikkelaar: Spoorzone BV, gedelegeerd ontwikkelaar SDK Vastgoed (VolkerWessels)
Architect: KENK Architecten
Aannemer: Stam + De Koning Bouw
Operator: The FIZZ by IC Netherlands

Advertisment ad adsense adlogger