Agendatip: Asbestos 2016 in Ahoy Rotterdam

Agendatip: Asbestos 2016 in Ahoy Rotterdam

Na het succes voor zowel deelnemers als bezoekers in 2015 heeft de organisatie besloten Asbestos in 2016 opnieuw te organiseren. Op woensdag 6 & donderdag 7 april staat Ahoy Rotterdam voor de tweede keer geheel in het teken van asbest. Onder de naam “Asbestos 2016” worden professionals uit de wereld van asbest en geïnteresseerden samengebracht.

De vakbeurs staat zowel nationaal als internationaal in de belangstelling. De diverse brancheverenigingen VERAS, VVTB, VAVB, VOAM-VKBA, TC ASBEST van FENELAB Stichting, ASCERT en de overheid staan met een stand op ASBESTOS 2016. Ook is de Asbestslachtoffers Vereniging Nederland (AVN) en het (IAS) Instituut Asbestslachtoffers nauw betrokken bij de tot standkoming van Asbestos 2015 en 2016.

Professionele wereld

Het is nog niet overal even bekend dat zich rond asbest een professionele wereld heeft georganiseerd. De beurs wil daar verandering in brengen. En Nederland heeft de primeur: Tijdens Asbestos 2016 presenteert de branche zich gezamenlijk aan een breed publiek. Naast een diversiteit van meer dan 125 bedrijven op de beursvloer, is het kernelement een uitgebreid kennisprogramma. Branche en medici zullen prangende vragen beantwoorden, informatie verstrekken en kennis delen en er is aandacht voor innovaties, trends en ontwikkelingen. Ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Asbestos

Daarnaast worden onderwerpen als milieu, veiligheid en gezondheid uitgelicht. Op 6 en 7 april 2016 zullen professionals en betrokkenen in de wereld van asbest laten zien met welke zorgvuldigheid zij omspringen met een zo beladen onderwerp als asbest. “ASBESTOS Int. 2016” en het Congres wordt georganiseerd door ‘Exhibitions Rotterdam Int. Verder is besloten de vakbeurs in de toekomst in de even jaren te gaan organiseren. De beurs is gratis te bezoeken voor wie zich registreert.

Advertisment ad adsense adlogger