Beleef Techniek 2019 in Harderwijk

Beleef Techniek 2019 in Harderwijk

11, 12 & 13 april 2019 is het zover! Dan vindt op het Bouw & Infra Park in Harderwijk ‘beleef techniek 2019’ plaats, een unieke en interactieve driedaagse experience.

Het doel is om werkzoekenden en jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de bouw, infra & techniek

Donderdag 11 april

Deze dag staat in het teken van kennis delen tussen werkgevers, onderwijs en brancheorganisaties. Het ochtendprogramma is gevuld met interessante lezingen door onder meer Theo Ockhuijsen, innovator Bouw en Installatietechniek en Taco van Hoek van het Economisch Instituut van de Bouw.

Ook is er een expertpanel rondom het thema ‘Hoe komt de sector aan gekwalificeerd personeel?’ Dit panel bestaat uit George Raessens (vicevoorzitter Bouwend Nederland), Roel Vollebregt (COO Civiel Koninklijke BAM Groep), Hans Crombeen (sectorbestuurder FNV Bouwen & Wonen) en Herman Meppelink (directeur Soma College).

In de middag zijn er diverse workshops te volgen met onderwerpen als ‘kracht van sociaal ondernemen’ en ‘instroom door goed ondernemerschap’. Daarnaast vinden er presentaties plaats over augmented reality en virtual reality.

Vrijdag 12 april en zaterdag 13 april

Deze dagen staan in het teken van de banenmarkt. Voor werkzoekenden, studenten en alle andere geïnteresseerden zijn er ruim honderd werkgevers die meer dan 2.850 vacatures hebben.

Naast de banenmarkt zijn er veel mogelijkheden om vooral veel te doen op het gebied van virtual reality, BIM, augmented reality, asfalteren, timmeren, zagen, metselen, machinaal straten en zandzuigen. Om te bekijken, maar vooral om zelf te doen!

De banenmarkt en de experiences zijn gratis te bezoeken: op 12 april van 10.00 tot 20.00 uur en op 13 april van 10.00 tot 18.00 uur op het Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2 in Harderwijk.

Het complete programma staat op de website: www.beleeftechniek.nl

Ambassadeurs

Bouwend Nederland, FNV Bouw & Wonen, CNV Vakmensen, BU Bouw en Uitvoering, MKB INFRA, FactorWerk, VMS, Je gaat het maken en SOMA College zijn trotse ambassadeurs van beleef techniek 2019.

Advertisment ad adsense adlogger