Beveiliging tijdens jaarwisseling noodzakelijk

beveiliging nodzakelijk

De afgelopen jaren lijken incidenten steeds vaker voor te komen. Verlaten bouwterreinen, lege kantoorpanden en scholen zijn vaak doelwit van vandalen rondom de jaarwisseling. Afgelopen jaarwisseling is het aantal incidenten met bijna 1.700 gevallen gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Vooral het aantal branden en ontploffingen nam flink toe, namelijk met 39%. Het gaat dan vooral om brandstichting in kantoren, scholen en op verlaten bedrijventerreinen.

Ad Hoc houdt toezicht op uw terrein door het plaatsen van toezichthouders en/of door plaatsing van camera- en alarmsystemen. Door de inzet van deze middelen minimaliseert u risico’s op ongewenste activiteiten op uw terrein of in uw pand. Afgelopen jaarwisseling is het aantal incidenten met bijna 1.700 gevallen gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Vooral het aantal branden en ontploffingen nam flink toe, namelijk met 39%. Het gaat dan vooral om brandstichting in kantoren, scholen en op verlaten bedrijventerreinen.

Beheer van leegstaand vastgoed

Ad Hoc beveiliging heeft zich gespecialiseerd in het beheer van leegstaand vastgoed. Zij houdt zich bezig met beheer, toezicht en tijdelijk verhuur. Hierdoor kan met elke vorm van leegstand effectief en kostenefficiënt om worden gegaan. De tien vestigingen in Nederland bieden landelijke dekking. Daarnaast hebben ze een eigen Juridische dienst, Technische dienst en Mobiele dienst. Hierdoor is Ad Hoc altijd in staat snel te schakelen. Met deze middelen probeert Ad Hoc van vastgoed tegen diefstal te beschermen, vandalisme en kraak tegen te gaan en zorgt zij ook voor het op peil houden van de leefbaarheid in de wijk.

Advertisment ad adsense adlogger